Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Ontdek Zeeland

Zeeland is prachtig! De ligging ín zee doet je ongetwijfeld denken aan de mooiste stranden, de vele zonuren én evenementen waar we allemaal weg van zijn zoals; Concert at SEA, Kustmarathon, Vestingcross, Vestrock, NK Tegenwindfietsen. Maar die ligging is ook bepalend voor de relaxte levensstijl die we hier kennen, de culinaire hotspots, de indrukwekkende steden

Genieten van culinaire hoogstandjes

Vers uit de zee of rechtstreeks van de boer, zo op je bord. Thuis, bij één van de vele culinaire hotspots óf bij één van de maar liefst 8 sterrenrestaurants die Zeeland rijk is. Wij Zeeuwen weten wel wat lekker eten is. Hier geven we je 8 culinaire tips. Het zou maar dagelijks voorhanden zijn…

 

Er is genoeg te doen

Je hoeft je in Zeeland niet te vervelen. Evenementen met uitzicht op Zee zijn er in alle soorten en maten. Neem bijvoorbeeld het meest bekende muziekfestival Concert at SEA, maar ook sportevenementen zoals de Giro en Tour de France kozen speciaal voor Zeeland. Dat is niet voor niets. De ligging in zee maakt deze evenementen uniek. En wat dacht je van de Kustmarathon en het ludieke NK tegenwindfietsen?

Maar ook in de Zeeuwse steden worden bijzondere evenementen georganiseerd. Zoals de Vestingcross in Hulst. Daar zien we de top van het internationale veldrijden op en over de wallen crossen. De wedstrijd maakt onderdeel uit van de UCI World Cup veldrijden, een selectie van de beste en mooiste parcours uit het internationale circuit. De top van de dames- en heren elite zijn hierbij aanwezig en het parcours heeft intussen naam en faam gemaakt in de internationale veldritwereld.

 

 

Bezoeken: 40

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: