Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Het centrum van Hulst

Goed leven in het ZEEUWS-VLAAMSE LAND

Op de grens van Zeeland en Vlaanderen, omgeven door polders, bossen en water, liggen een gezellige, eigenzinnige Vestingstad en 14 dorpen. Een gebied vol ambiance met een rijke historie maar toch helemaal van nu. Een heerlijke plek om te wonen, ondernemen en bezoeken.

Op het BOURGONDISCHE leven!

Wie graag lekker en gezellig uit eten gaat, kan in Hulst prima terecht voor een hapje, drankje of feestje! In de Vesting maar ook in in de talrijke dorpen van onze gemeente kom je verrassende restaurants tegen. Tijdens het winkelen kun je terecht in sfeervolle horecazaken, zowel voor een broodje, een lunch, een warme wafel, cupcake of een ijsje. De (verwarmde) terrassen nodigen je uit om zowel in de zomer als in de winter te genieten van een waar schouwspel van voorbij trekkende passanten. Natuurlijk onder het genot van een lekker drankje uit de streek. Na die smakelijke pintjes of andere versnaperingen is het goed slapen in een van de B&B’s, campings of hotels… voor elk wat wils. meer info

Geen zin om ZELF IN DE KEUKEN te staan, maar toch een smakelijke maaltijd op tafel zetten?

Met een telefoontje of een paar muisklikken is het zo geregeld. Van een snelle hap zoals een broodje haring of broodje gezond tot een heel buitenlands menu.

Shop TILL you DROP…

De vestingstad Hulst is een overzichtelijke winkelstad met een prima mix van Nederlandse ketenwinkels en authentieke particuliere zaken in een historische setting. Winkels en horeca bij elkaar opgeteld zijn er pakweg 200 zaken. Winkelen in Hulst is bovenal sfeervol en lekker. Daar zorgen de vele cafés, restaurants, ijssalons en broodjeszaken wel voor. En wie kan de geur van het frietkot of het viskraam weerstaan?

Weergaven: 220

error: