Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. 

          

De camperclub wordt mede mogelijk gemaakt door:

Klik op het logo, u word dan door gelinkt naar de desbetreffende website..

Wij, Marcel en Rianne, zijn de eigenaren van de nieuwe camperplaats “D’n Ouwe Meuk” in Hilvarenbeek. Deze mooie plek ligt in het Groot Loo nabij t centrum van Hilvarenbeek en vlakbij het bosgebied “Grop en Roovert” en is sinds 2014 onze fijne woonplek.

Welkom bij Eurocamping Vessem, een prachtige familiecamping gelegen in de acht zaligheden van de Noord-Brabantse Kempen. De natuurrijke omgeving en ons hoogwaardige aanbod aan kwalitatieve voorzieningen maakt een bezoek aan Eurocamping Vessem een onvergetelijke vakantiebelevenis voor iedere kampeerder.

Wat meestal gezien wordt als een van de minst leuke karweitjes bij het kamperen met een camper wordt door het W-C-S systeem een van de meest simpele klusjes.

Het chiptunen van campers is een erg populaire ingreep en komt steeds meer en vaker voor. Naar ons idee is het eigenlijk een pre voor een camper.
Chiptunen zorgt juist voor meer veiligheid een hoog gaspedaal response, meer comfort/driving fun en besparing van brandstof.

Beëdigd register taxateur en register expert motorvoertuigen Is de waarde van uw voertuig niet bepaald, wordt een juiste vergoeding niet uitbetaald.

Camper kopen of verkopen via de Motorhome Depot campermakelaar
Motorhome Depot is de grootste campermakelaar van Europa. Wil je jouw camper verkopen of een camper kopen? Zij regelen het hele verkooptraject van je camper van A tot Z.  No cure – no pay, alleen serieuze bezichtigingen, geen verspilde tijd en iedere financiële transactie verloopt via een derdengeldenrekening onder notarieel toezicht.

Met de derde Dekker generatie in de startblokken staat Oliehandel Dekker gesteld voor de toekomst. Opgericht door B. (Bart) Dekker sr. en na 30 jaar geleid door zijn zonen Bart, Theo en schoonzoon Jaap Bimmel, komt de leiding nu in handen van Robert Dekker en Huib Bimmel. Na 45 jaar is Oliehandel Dekker nog steeds een begrip in het Zeeuwse, met Grijpskerke als thuisbasis en nevenvestiging in Axel en Terneuzen. Met de nieuwe generatie heeft Oliehandel Dekker het vertrouwen in de toekomst en staan we gesteld voor nieuwe uitdagingen in de brandstofwereld.

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten fietsen en aanverwante artikelen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor reparatie en onderhoud. Of het nu aan een fiets, E-bike, rollator of rolstoel betreft!

Auto- en Camper Techniek Glerum is een betrouwbaar adres en camperspecialist voor alles op campergebied in Goes, Zeeland. Wij verzorgen naast het onderhoud van het motorische gedeelte en APK van uw camper ook het onderhoud van de opbouw.

Ekowax biedt hoogwaardige duurzame schoonmaakoplossingen die het gebruik van grondstoffen verlagen. Ekowax doet dit om zijn klanten te helpen met minder middelen meer te doen en het milieu te ontzien. Ekowax Cleaning Products zijn ecologische veilige schoonmaak- en onderhoudsproducten die met weinig inspanning de beste resultaten leveren.

Wij bieden U rust, ruimte en optimale privacy in een groene en natuurlijke omgeving. De camperplaats is voorzien van een ruim, verwarmd en riant sanitairgebouw met invalidentoilet. We hebben grote plaatsen voorzien van elektriciteit.

Camperlocatie nabij Ospel – Kleinschalige gezelligheid staat voorop – Nationaal Park de Groote Peel [vogelspotplaats] – Nederweer 3,5km – Centrum 1,5km

Wil je je Camper upgraden met een modern navigatiesysteem, een hifi audiosysteem, achteruitrijcamera’s, een beveiligingssysteem of één van de andere opties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: D&B Inbouwstationdé specialist voor camper-upgrades. Wij garanderen professionele inbouw en perfecte afwerking. Meer informatie over onze camper-upgrades? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

De Kampeerwinkel van Obelink kun je met 72.500m2 met recht een megastore noemen. We zijn zelfs de grootste kampeerwinkel van Nederland. Met zo’n groot winkeloppervlak is het niet gek dat onze klanten er een dagje Obelink van maken.

Graag willen wij onszelf aan jullie voorstellen. Wij zij Roel en Anouk en hebben in januari 2021 Camperplaats Budel overgenomen. Na een zoektocht naar een mooi huis met veel ruimte buiten voor onze jongens Maas en Mikko en een plek waar wij onze droom, een eigen camperplaats, konden verwezenlijken hebben wij de perfecte locatie gevonden!

Camperplaats Houbenhof in Leveroy zal medio april 2021 de eerste campers kunnen ontvangen. De camperplaats ligt op het terrein van Zorgboerderij Houbenhof, onderdeel van Rondmeer Zorg.

Dicar groeide de afgelopen decennia uit tot dé absolute specialist in motorhomes.

Op elk moment hebben wij meer dan 600 mobilhomes in voorraad, afkomstig van één van onze streng geselecteerde kwaliteitsmerken. We geven je de vijf belangrijkste redenen waarom je voor jouw toekomstige camper best langskomt bij Dicar.

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben bij Eriba Hymer Nederland als hoofd technische dienst (ondersteunend voor het dealer-netwerk) ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen . Dit omdat Hymer besloten heeft in meerdere landen de afdeling technische ondersteuning op te heffen en deze taak bij de dealers neer te leggen.

Gespecialiseerd in het merk Hymer zet ik als zelfstandige mijn werkzaamheden in de camper-branche voort.

Camperplaats Otje is gevestigd in het Limburgse Neer. Overnacht op een rustige plek omgeven door bomen en dieren. In de directe omgeving zijn diverse wandel- en fietsroutes.

Hoeve Lieshout is een gezellig fiets- en wandel café en heeft tevens 10 landelijk gelegen camperplaatsen die het gehele jaar open zijn.

Prachtige Camperplaats in de mooie Achterhoek landelijk gelegen. Waar U heerlijk kunt wandelen en fietsen over de Kerke paden of de fietsknooppunten en op loop afstand het Dorp Beltrum.

Vloggers:

 

 

Deze YouTube filmpjes worden gepost op onze Facebookpagina.

Overige Filmpjes staan op de pagina Vlogs van leden.

Ook uw logo hier?

vraag naar de voorwaarden

 

Aangepast; 11-05-2022

Hits: 1741