Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Hulst in beeld

Mooie fietsroute van de Camperplaats naar het dorpje Vogelwaarde (10km)

Biketour in Hulst

Hulst in Beeld

Hulst Vestingstad is de plek in Zeeuws-Vlaanderen om te gaan winkelen of een lekker terrasje te doen. Kijk je mee tijdens mijn bezoek ? Hulst is een vestingstad in de Nederlandse provincie Zeeland, en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Hulst. De stad heeft inclusief Absdale 10.976 inwoners.

Een dagje vertoeven in Hulst

Wat een prachtig lentedagje vandaag . De zon was de ganse dag van de partij en ook een helderblauwe lucht , supermooi. Het was enkele jaren geleden dat we nog in Hulst waren geweest. Dus vandaag was het een ideale dag ervoor en wijle weg. Hulst, de stad van Reynaert de Vos, is een vestigingsstad en ligt in Oost-Zeeuws-Vlaanderen in Nederland. De vestingstad Ulst heeft een Bourgondische sfeer met een modern winkelaanbod.

Je kunt er zelfs op zondag winkelen. Onderweg snoep je van verschillende lekkernijen. De rijke geschiedenis van Hulst komt tot leven dankzij de Pagadders. Deze Spaanse soldaatjes staan verspreid in de binnenstad en vertellen elk hun eigen verhaal over een spannende periode in de geschiedenis van Hulst. De stad Hulst is een beschermd stadsgezicht, één van de zeventien beschermde dorps- en stadsgezichten van Zeeland. Hulst heeft 68 rijksmonumenten, waaronder delen van de stadswallen, het stadhuis aan de Grote Markt en de basiliek.

Een blikvanger van de stad is de Sint-Willibrordusbasiliek. De deur stond open , dus maakten we van de gelegenheid gebruik om eens binnen te gaan, maar er was juist een boeken en cd beurs bezig, dus was ons bezoekje van korte duur. Gaan jullie mee op wandel door het mooie Hulst?

Bezoeken: 126

error: