Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Beflexx inbouwstofzuiger

Wanneer je op vakantie bent wil je natuurlijk niet teveel tijd besteden aan het schoonmaken van je caravan of camper. Met de Beflexx stofzuiger hoeft dit niet lang te duren! Of je nu even snel iets wil opzuigen of juist de hele caravan schoon wil hebben, deze stofzuiger is snel inzetbaar. Geen onhandige veger of grote stofzuiger meer nodig!

 

 

De Beflexx

De Beflexx stofzuiger is een inbouwstofzuiger welke heel eenvoudig zelf is in te bouwen. Door het compacte formaat van 28 x 17 x 17cm (gemiddelde schoenendoos) en een gewicht van 2,7kg past hij met gemak onder een bank, bed of in een kastje.

 

Lichtgewicht

De stofzuiger wordt geleverd met een lichtgewicht uittrekbare stofzuigslang. Wanneer deze wordt aangesloten op het gemonteerde stofcontact, gaat de stofzuiger vanzelf aan en ben je klaar voor gebruik. De stofzuigslang is verkrijgbaar in verschillende lengtes, passend bij de camper. Opgeborgen is de slang ca 1 meter waarbij de langste slang kan worden uitgetrokken tot maximaal 9 meter lang.

 

Accessoires

Om in alle gemakken te voorzien kan je de stofzuiger uitbreiden met allerlei accessoires. Standaard wordt bij elke set een 4-delige borstelset en 3 stofzuigerzakken geleverd. Bij de Beflexx set met 9 meter slang wordt ook een telescopische zuigbuis en parketborstel mee geleverd. Ook hier is de telescopische zuigbuis in te schuiven tot 60cm waardoor alles weer makkelijk is op te bergen.

 

Krachtig

Ondanks zijn compacte formaat is de stofzuiger erg krachtig. Zand, kruimels en stof worden in een handomdraai opgezogen. Klein maar krachtig, met de flexibiliteit van een kruimeldief. Zodat u snel weer van de vakantie kan genieten!

 

 

      

 

Jos Mark van Campingtrend laat de installatie zien.

Contact:

Beflexx
De Scheper 254
5688 HP Oirschot
Nederland
+31 88 2000 260

Website:

www.beflexx.com  (Op onze website zijn diverse filmpjes met tests en reviews te vinden)

Socialmedia:

 

Weergaven: 522

6 Comments

Comments are closed.

error: