Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

De NIEUWE Pasar Camperverzekering

Met je mobilhome de wijde wereld intrekken én je ogen urenlang de kost geven, wat moet een mens nog meer hebben? Een fris pintje en een kaasplankje misschien? Check! Pssst… Check eerst de gloednieuwe camperverzekering van Pasar eens. Hiermee heb je het allerbeste camperverzekeringsaanbod op zak!.

Jouw voordelen? Die zetten we even op een rijtje:

Scherp, scherper, scherpst

.. juist, we hebben het over onze premies. Deze zijn het scherpste op de markt. Ga naar www.pasarcamperverzekering.be en check wat jouw premie is.

Gratis

Sluit je een camperverzekering af, dan krijg je gratis 1 jaar lidmaatschap van Pasar. Wanneer je reeds Pasar-lid bent, valt je lidmaatschapsbijdrage voor het komende jaar weg. Zo bespaar je meteen 39 euro.

Camperverzekering

Wens je enkel een camperverzekering af te sluiten? Dat kan! Je bent niet verplicht andere verzekeringen over te brengen. Wens je toch meerdere verzekeringen naar ons te verplaatsen? Dan garanderen we jou betere voorwaarden dan de huidige.

Uitlenen was nog nooit zo gemakkelijk!

Onze kosteloze en automatische dekking gunt niet enkel jou, maar ook je vrienden en familieleden een ontspannende trip. Je hoeft zelfs niet te melden aan wie of wanneer je je camper uitleent. Verhuur je je camper via het verhuurplatform Goboony of Yescapa? Dan kan je gebruik maken van de makkelijke omnium dagverzekering zodat je zonder zorgen kan verhuren.

Is je camper uitgerust

Is je camper uitgerust met extra toebehoren zoals zonnepanelen, luifels, antennes, skidragers, fietsdragers of een voortent? Dan worden deze mee verzekerd.

Bonus

Een bonus-malus? Dat staat niet in onze woordenboek! Dat betekent dat je premie niet zal stijgen bij een eventuele schade.

Bijstand

Je krijgt bijstand in alle geuren en kleuren! Telt het gewicht van je mobilhome meer dan 3,5 ton, maar minder dan 4,2 ton? Recht op bijstand! Reis je doorheen Europa? Recht op bijstand!

Alarm

Alarm… of toch niet. Je hebt namelijk geen bijkomend alarm nodig als je camper minder dan 121.000 euro (inclusief BTW) kost.

Paperassen

Geen geknoei met paperassen! Want wij helpen je zowel met de inschrijving als bij de aanvraag van je nummerplaat en bij het stopzetten van je huidige camperverzekering.

Helpdesk

Nood aan een extra woordje uitleg? Onze helpdesk, 0800 300 48, staat je graag telefonisch te woord! Je kan ook contact opnemen via het e-mailadres kampeerverzekeringen@pasar.be

 


 

Bezoeken: 100

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

Inbouwstofzuiger

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 106Bezoekers vandaag:
  • 254Bezoekers gisteren:
  • 2719Bezoekers vorige week:
  • 361021Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

lacros-300x300-3
lacros
lacros
lacros-300x300-4
lacros-300x300-5
error: