Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Ekowax

Ekowax

Ekowax biedt hoogwaardige duurzame schoonmaakoplossingen die het gebruik van grondstoffen verlagen.

Ekowax doet dit om zijn klanten te helpen met minder middelen meer te doen en het milieu te ontzien. Ekowax Cleaning Products zijn ecologische veilige schoonmaak- en onderhoudsproducten die met weinig inspanning de beste resultaten leveren.

 

Wat is Nano-Technologie?

Meerdere producten van Ekowax werken met nano-technologie waardoor uw auto, motor, caravan, boot of sanitair van enkele maanden tot enkele jaren wordt beschermd.

Nano technologie is een verzamelnaam. Het verwijst naar toepassingen en technieken die werken op een schaal van 1 tot 100 nanometer. Wordt materie teruggebracht tot deze schaal, dan kunnen zich bijzondere eigenschappen voordoen. Niet-geleidende stoffen worden geleidend.

Nanotechnologie wordt een “enabling technology” genoemd. Dat wil zeggen, dat het vele nieuwe toepassingen mogelijk maakt en de bestaande technieken kunnen sterk verbeterd worden. Denk aan vuilafwering. Als het oppervlak is behandeld met een nano-vloeistof werkt het oppervlak hetzelfde als een lotusblad. Dit water- en vuil-afstoten wordt ook wel het “lotuseffect” of “easy to clean effect” genoemd.

Nano Technologie

Diverse producten van Ekowax zijn voorzien Nano technologie. De Nano deeltjes in deze producten vormen een duurzaam en slijtvaste bescherming en bieden weerstand tegen oa. regen, water, vuil, zout, zuren en andere chemische stoffen.

Camper, Caravan en Boot Starter set

Camper, Caravan en Boot Starterset Ekowax
1x Wassen Zonder Water 750ml sprayflacon
1x Ekowax Cleaner 1000ml sprayflacon
2x microvezeldoeken.

 

 

Ekowax Wassen Zonder Water.

Dit product verwijdert vuil en vet zonder krassen en laat geen kalkvlekken achter. De unieke polymeren zorgen voor een wekenlange glans en bescherming. Ekowax Wassen zonder Water is een niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel.

Ekowax Cleaner 1000 ml.

Dit product verwijdert zwarte strepen en hardnekkig vuil op o.a. camper, caravan en boot en is geschikt voor nagenoeg iedere ondergrond. Ekowax Cleaner wordt ook ingezet als bekleding-  en vloerreiniger. Bij het gebruik wordt er een aangename frisse lentebloemgeur verspreid. Ekowax Cleaner werkt oppervlakte reinigend, heeft een intensieve reinigingskracht en is NTA vrij.

Ekowax Cleaning Products
Oude tramweg 2
8435 MA Donkerbroek
www.ekowax.nl
info@ekowax.nl
Tel: 0682232347

 

 

 

 

www.ekowax.nl

Morgen al in huis! 14 dagen retourneren! Gratis verzenden!
Vandaag voor 15.00 uur besteld,
is de volgende dag in huis.
Niet tevreden? maak dan gebruik
van 14 dagen bedenktijd.
Gratis verzenden
vanaf € 25,-

 

Weergaven: 1004

     

error: