Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Lacros, de beste elektrische vouwfietsen

Een Lacros elektrische vouwfiets is de beste keus als u kiest voor kwaliteit, comfort en uitstekende service. De beste onderdelen worden geselecteerd op basis van kwaliteit en comfort, en vervolgens uitvoerig getest voordat ze gebruikt worden op onze fietsen. Zo profiteert u van een uitmuntende fiets.

Dit heeft geresulteerd dat onze Scamper model elektrische vouwfiets vier keer verkozen is tot beste elektrische vouwfiets. Geen ander elektrische vouwfiets heeft dit weten te presteren.

Compact & krachtig

Ondanks zijn compacte formaten zijn de Lacros elektrische vouwfietsen erg krachtig en klimmen ze met gemak een berg op. U merkt bijna geen verschil met een “normale” 28inch E-bike. Onze fietsen zijn uitgerust met een krachtige 250W elektrische motor en een efficiënte 36V batterij, waarmee u kilometers fietsplezier zult hebben.

Jarenlang plezier van uw vouwfiets

Goede service na uw aankoop vinden wij erg belangrijk. Wij houden graag uw fiets mobiel zodat u jarenlang plezier heeft aan uw fiets. Onze service wordt daarom erg hoog gewaardeerd door onze klanten.

Bekijk hier de vouwfietsen van Lacros

(klik op het type)

Elektrische vouwfietsen

Let op: 1 Handleiding voor de volgende fietsen:
> Klik hier om te downloaden

– Scamper S200/S400/S600(XL)
– Ambling A200/A400(XL)
– Trotter T200/T400(XL)
– Canter C200
– Mustang M250
– Gemini G200/G400 (actiemodel)
– Sierra
– Papillon
– Sketch Nestor

Lacros Fiets Testcenter Nederland

Shinga BV Lacros
Nieuwe Eerdsebaan 16
5482 VS Schijndel, Nederland

 

Deel hier uw ervaring van Lacros vouwfietsen

Weergaven: 896

One Comment

Comments are closed.

error: