Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

ProFa Clean

Bij ProFa Clean begrijpen we de frustratie van hardnekkige vlekken op boten, jachten, campers, caravans en in huis. Daarom hebben we een revolutionair assortiment schoonmaakproducten ontwikkeld om zelfs de meest extreme vlekken aan te pakken. Onze unieke formule verwijdert moeiteloos groene aanslag, weerplekken en andere lastige vlekken, waardoor uw bezittingen er weer als nieuw uitzien.

Met ProFa Clean kunt u vertrouwen op baanbrekende reinigingskracht die herstelt en beschermt, zodat u kunt genieten van een zorgeloze schoonmaakervaring en uw kostbare bezittingen in optimale conditie kunt houden.

 

 

 

 

 


Nick van Leijen, met een passie voor vaartuigen, zocht tijdens zijn beginjaren als ondernemer naar effectieve schoonmaakproducten voor boten. Teleurgesteld in bestaande opties, dook hij zelf het laboratorium in om de ideale formules te ontwikkelen.

Na uitgebreid testen en perfectioneren ontstond ProFa Clean: een professionele lijn van schoonmaakproducten die snel en efficiënt zorgen voor het beste resultaat.

 

 

 

 


 

Weergaven: 113

2 Comments

 • Getest, en ik kan alleen maar zeggen dat het geweldig werkt. Het is niet heel goedkoop maar het resultaat mag er zeker zijn.
  Moeiteloos zwarte strepen – groenaanslag enz. verdwijnt als sneeuw voor de zon. TOP Product.

  • Ivan VP

   Erg tevreden met het resultaat!
   Profaclean is een produkt dat dus echt werkt!

   Niet normaal de verschillen voor en na de behandeling.

   Enorm geholpen door Nick , zijn expertise en vriendelijkheid over hoe te gebruiken maken Profaclean een produkt dat dus echt werkt!

   De tijd en moeite die het je hiermee bespaart is het zeker de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: