Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

Uw specialist voor kamperen en vrije tijd

Uw specialist voor kamperen en vrije tijd

Berger
Berger-Tentweken
Berger-Kleine kampeerders
Berger-Verkoeling
Berger-nieuwsbrief
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Fritz Berger is het ontmoetingspunt voor alle kampeerliefhebbers en vrijetijdsliefhebbers.

Hier vindt u alles voor vakantie, reizen en actieve vrijetijdsbesteding in de buitenlucht. Of het nu gaat om technische accessoires, functionele uitrusting, melamineservies, campingstoelen, barbecueaccessoires of tenten en slaapzakken, bij ons kloppen de harten van kampeerders sneller. Ons team biedt informatie over navigatiesystemen en movers, maar ook functionele outdoorkleding van Regatta, Jack Wolfskin, Meindl, Columbia en nog veel meer.

Het hele jaar door voor u klaar!

Voor wie geen tijd heeft of onderweg is, Berger is er het hele jaar door! Overal in Duitsland winkelen, advies inwinnen en de natuur proeven, of het nu voor nieuwkomers is of voor ervaren kampeerders en caravanners. Bezoek een van de Berger-filialen of de onlineshop op www.fritz-berger.de

Fritz Berger onlinewinkel

De onlineshop met ruim 12.000 artikelen op het gebied van kamperen, caravans en vrije tijd.
D
irecte leveringsinformatie en dagprijzen. Top online advies met grote afbeeldingen, 3D-weergaven en productvideo’s.

Welkom in de kampeerartikelen webwinkel van Fritz Berger !
Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig en snel.

In onze webshop vindt u alles over kamperen en vrijetijdsbesteding voor caravan -en camper liefhebbers en kampeerders. Fritz Berger biedt u een ruime keuze aan kampeeruitrusting -en benodigdheden, met merken die staan voro kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met meer dan 60 jaar ervaring weten we dat onze klanten veel belang hechten aan individueel advies. Daarom zijn we er altijd voor u. Of het nu rechtsstreeks op uw site is, aan de telefoon of in onze online shop is – wij zijn pas tevreden als u de juiste kampeeraccessoires voor u heeft gevonden! Kwaliteit speelt een zeer belangrijke rol. Wij testen niet alleen zelf de producten, maar moedigen onze klanten ook aan om de kampeeruitrusting op de Berger Product Tester website in detail te evalueren.

Zo wordt kamperen bij Camping-Berger een online belevenis.

  

Weergaven: 25

error: