Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Volop nieuwe camperlocaties in Nederland

Ook al zijn er veel camperplaatsen gesloten in Nederland, de ontwikkeling ligt zeker niet stil. Zo zijn er vijf nieuwe camperlocaties bij gekomen en zijn drie locaties verbouwd.

Camperplaats Veluwe Noord (zie hoofdfoto) in het Gelderse Oldebroek is sinds een paar weken geopend. Volgens de richtlijnen van het RIVM is het sanitair gesloten en is slechts de helft van de twintig verharde plaatsen op dit moment toegankelijk, om afstand houden te kunnen waarborgen. De camperlocatie ligt in het groene buitengebied aan de rand van de Veluwe, achter het huis van de eigenaren.
In het Drenthse Lhee is Camperparc Stee in Lhee een nieuwe camperlocatie. Voorlopig blijft de locatie nog gesloten, maar zodra de coronasituatie het toelaat, opent de locatie met zestig plaatsen haar deuren. De locatie ligt aan een doodlopende weg, dicht bij Nationaal Park Dwingelderveld en biedt een spa en saunafaciliteiten tegen betaling.

In de oude melkschuur

Bij hun boerderij in het Overijsselse Lettele hebben eigenaren Elmy en Gerrit-Jan een camperlocatie gerealiseerd met vijftien plaatsen aan de bosrand. In de oude melkschuur is het sanitair en de gemeenschappelijke ruimte gevestigd met onder andere een wasmachine. Op twaalf kilometer afstand ligt de Sallandse Heuvelrug. De locatie is gesloten totdat de coronamaatregelen worden versoepeld.
In het Zeeuwse Zaamslag zou eigenlijk per 1 april Camperplaats de Val zijn geopend, ware het niet dat in Zeeland alle campings en camperplaatsen gesloten dienen te zijn. De locatie telt vijf verharde plekken bij een historische boerderij. Vanaf de camperlocatie tussen de akkers hebben camperaars vrij zicht op de Westerschelde waar enorme zeeschepen van en naar Antwerpen varen.
Ook in Montfoort in de provincie Utrecht heeft men niet stilgezeten. In de gemeente is voor het eerst een camperlocatie ontwikkeld. De locatie bij een voormalig agrarisch bedrijf telt acht plaatsen. Namens de NKC heeft Hans Pronk, adviseur camperplaatsen, de eigenaren ondersteund en begeleid. Alle nodige faciliteiten zoals sanitair, schoonwater en elektra zijn aanwezig.

Extra plaatsen en herinrichting

De camperlocatie bij het plaatselijke station in het Overijsselse Dalfsen is opnieuw ingericht. Eerder bestond de locatie uit een stuk verhard terrein met vijf camperborden. Nu is het terrein opgesplitst in vijf ruime vakken. De vakken zijn rondom keurig aangeplant, zodat het geheel er aantrekkelijk uit ziet.

Ook in Zeeland worden twee camperplaatsen opgewaardeerd. Zowel op Parking Otheense Kreek in Terneuzen als op Parking Bernaardstraat Singel in Westdorpe komen er twee plaatsen voor campers bij. Ook krijgen beide locaties het systeem Aan.Uit.net, waarmee je eenvoudig via een app betaalt voor overnachten.

Campercontact

Camperlocatie Veluwe Noord in Oldebroek is op Campercontact.com te vinden onder sitecode: 89476.
Camperparc Stee in Lhee is op Campercontact.com te vinden onder sitecode: 89416.
Camperlocatie de Brandkoele in Lettele is op Campercontact.com te vinden onder sitecode: 91783.
Camperplaats de Val in Zaamslag is op Campercontact.com te vinden onder sitecode: 91716.
Parking Stationsweg in Dalfsen is op Campercontact.com te vinden onder sitecode: 21373.
Parking Otheense Kreek in Terneuzen is op Campercontact.com te vinden onder sitecode: 6606.
Parking Bernaardstraat Singel in Westdorpe is op Campercontact.com te vinden onder sitecode: 6604.

 

Weergaven: 217

Related Posts

error: