Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Spaanse weerdienst verlengt de huidige hittegolf met twee dagen tot en met zondag

Het is op veel plaatsen in Spanje zweten geblazen en de airconditionings en ventilatoren draaien overuren terwijl veel toeristen verkoeling zoeken in de Middellandse Zee, het zwembad of met een glas Sangría of koud biertje bij de chiringuito op het strand. De Spaanse weerdienst  heeft echter de huidige hittegolf met twee dagen verlengt, wat betekent dat deze niet vrijdag maar pas op zondag zal eindigen.

Terwijl er temperaturen voorspeld zijn van 47 graden of meer waarbij de weerexperts denken dat de komende dagen het hitterecord (47,4 graden) verbroken kan worden, is de hoogst gemeten temperatuur op woensdag 9 augustus 44,5 graden in de provincie Sevilla en 44,1 graden bij het vliegveld van Granada.

Woensdag blijft volgens de Spaanse weerdienst AEMET de warmste of heetste dag tijdens deze ‘ola de calor’, alweer de derde deze zomer, maar de lengte van deze hittegolf is met twee dagen verlengd. Volgens AEMET eindigt deze nu niet op vrijdag, maar pas op zondag. 

Ook op donderdag en vrijdag zal het nog zeer warm zijn waarna de hitte geleidelijk zal afnemen  op het Spaanse vasteland en de Balearen, behalve op de Canarische Eilanden waar men, naast de Calima zandstorm, ook te maken heeft met 38 tot 40 graden op zaterdag en minimum temperaturen van 25 tot 30 graden ‘s nachts.

 

Weergaven: 50

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 6Bezoekers online. :
  • 414Bezoekers vandaag:
  • 249Bezoekers gisteren:
  • 2549Bezoekers vorige week:
  • 374811Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reclame

lacros-300x300-3
lacros
lacros
lacros-300x300-4
lacros-300x300-5

Reclame

error: