Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Op vakantie in eigen land met de Camper/Mobilhome

Had u al vakantieplannen? Door het coronavirus gaat uw geplande vakantie in het buitenland misschien niet door. Maar ook in eigen land kunt u heerlijk op vakantie. Let wel op! Op dit moment mag u nog niet overal kamperen en op sommige plekken alleen als u een eigen toiletvoorziening heeft. Controleer daarom altijd voor uw vertrek de huidige regelgeving. Wij hopen dat u deze zomer weer op pad kunt met uw camper of caravan. Daarom delen we graag met u een aantal locaties in eigen land die zeker de moeite waard zijn!

FRIESLAND:

DE WATERSPORTPROVINCIE VAN NEDERLAND

Zoekt u het noorden van Nederland op? Daar vindt u water en groen, maar ook sfeervolle steden, dorpen en havenplaatsen. Een aanrader als u van cultuur en historie houdt! Wat dacht u bijvoorbeeld van kamperen langs het water in Friesland? Friesland is dé watersportprovincie van Nederland en zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen. Mooie camperplaatsen kunt u vinden in Bergum, Dokkum, Grou en aan het Prinses Margriet kanaal. Ook zijn er diverse campings.

OVERIJSSEL:

AFWISSELENDE PROVINCIE

Houdt u van heuvels, maar ook van water en grote natuurgebieden? Dan zit u goed in Overijssel. In Overijssel vindt u misschien wel de meeste afwisseling van alle provincies in Nederland! Twente is heuvelachtig, Salland is weids en aan de Kop van Overijssel kunt u genieten van al het water om u heen.

GELDERLAND:

DE GROOTSTE PROVINCIE

Gelderland is de grootste provincie van Nederland. U vindt hier de populaire Veluwe, maar ook de Betuwe en de Achterhoek. Houdt u van lezen? Bezoek dan eens het stadje Bredevoort in de Achterhoek! Bredevoort wordt ook wel boekenstad genoemd en staat bekend om haar vele boekenwinkeltjes.

NOORD-HOLLAND:

UITZICHT OVER DE WADDENZEE

In Noord-Holland is een camperplek bij de haven van Den Oever. Deze camperplek is vlakbij de sluizen en biedt een heel mooi uitzicht over de Waddenzee. Als u naar Noord-Holland gaat, vergeet dan ook zeker niet om de vissersplaatsen langs het IJsselmeer te bezoeken!

ZUID NEDERLAND:

GROTE STEDEN, MAAR OOK STRAND

Houdt u van grote steden? Dan kunt u uw hart ophalen in Rotterdam, Gouda, Delft of Leiden. Bent u meer een strandliefhebber? Ook dan zit u goed in het zuiden van Nederland. Geniet van de zee, het strand en verschillende watersporten in Zeeland. Vooral langs de Grevelingen en het Veerse Meer staan veel campers in het hoogseizoen. Let wel op! De boetes voor vrij overnachten in Zeeland zijn erg hoog. Overnacht dus alleen op officiële camper plaatsen. Ook zijn er natuurlijk veel campings te vinden waar u met uw caravan of camper kunt staan.

Weergaven: 35

Related Posts

error: