Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Buitenlandse kampeerautotoerist rijdt zich klem in smalle straat in Granada

GRANADA – Vertrouw nooit blindelings op smartphone apps zoals Google Maps of andere routeplanners en navigatiesystemen want weliswaar zitten ze meestal goed met hun geplande route, soms kan het ook akelig fout gaan. We weten echter niet of dat ook het geval was bij dit incident in het dorp Sorvilán in de provincie Granada waar een kampeerautotoerist uit het buitenland zich behoorlijk klem had gereden.

Beeld: Granada Hoy / web

In dit geval gaat het om een Britse kampeerautorijder die zich met zijn Pilote kampeerauto vastreed in een smal straatje in het dorp Sorvilán, aan de Costa Tropical in de provincie Granada . Misschien heeft hij blindelings vertrouwt op zijn navigatiesysteem of wellicht heeft hij zich gewoon verrekend en dacht hij dat zijn kampeerauto wel de smalle bocht kon halen. 

Beeld: Granada Hoy / web

Feit is dat dit niet het geval was en na zijn actie kon de Britse kampeerautotoerist geen kant meer op. Na alle opties af te wegen werd besloten een sleepwagen te bellen om te proberen de kampeerauto te verwijderen. Dit bleek nog niet zo makkelijk te zijn. Ondertussen moest het verkeer omgeleid worden omdat de weg uiteraard versperd was. 

Beeld: Granada Hoy / web

Het is niet bekend hoeveel schade de kampeerauto heeft opgelopen, maar deze kampeerautotoerist zal de volgende keer ongetwijfeld beter opletten waar hij naartoe gaat met zijn mobiele woning.

Weergaven: 1216

Related Posts

error: