Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Benidorm verwacht dit jaar 40.000 bezoekers tijdens het Britse ‘Fancy Dress Party’

Het wordt ongetwijfeld weer een gezellige en bontgekleurde boel in Benidorm op donderdag 16 november (2023) tijdens de jaarlijks terugkerende ‘Fancy Dress Party’ die dit jaar plaatsvindt van 10 tot en met 19 november.

Beeld: Benidorm Fancy Dress / web

Er zijn in een week tijd meerdere activiteiten en feesten, maar de ‘Fancy Dress Party’ op donderdag is altijd het hoogtepunt met de ‘Float Parade’ bij de Morgan Tavern.

De ‘fancy dress’ is zoals de naam al eigenlijk aangeeft een grote verkleedpartij waar hoofdzakelijk Britse toeristen en inwoners uit de badplaats en ver daarbuiten aan mee doen maar waar ook steeds meer party animals uit andere landen op af komen want het is als een soort carnavalsfeest dat alweer 33 jaar gevierd wordt in Benidorm.

Dit steeds groter, maar niet officiële feest vond plaats op donderdag 16 november (2023) in het uitgaansgebied genaamd Rincón de Loix. Weliswaar staat dit voornamelijk buitenlandse feest niet op de feestkalender van Benidorm, de gemeente dient toch maatregelen te nemen zoals straten afzetten, het Rode Kruis inhuren en genoeg politie inzetten om de veiligheid te garanderen en de orde te handhaven.

Het is het 33e jaar dat de ‘fancy dress’ plaatsvindt en het feest is inmiddels behoorlijk in aantallen deelnemers en bekendheid gegroeid. Meer dan 51 bars, restaurants en hotels werken samen met de organisatie om de ruim 40.000 feestgangers op te vangen. Bekijk HIER veel foto’s van het grote feest van 2022.

Spanje vandaag

Weergaven: 53

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 7Bezoekers online. :
  • 12Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2196Bezoekers vorige week:
  • 376073Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: