Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Avenida Armada Española zal weer bereikbaar zijn met Pasen

De Avenida de la Armada Española zal voor Pasen open zijn voor autoverkeer en voetgangers, volgens de burgemeester van Benidorm, Toni Pérez.

Sterker nog, naast het plaatsen van gemalen zijn er in totaal ook 34 aansluitingen gerealiseerd in plaats van de aanvankelijk geplande negen. “We zijn enkele infrastructuren tegengekomen die vanwege hun leeftijd in slechte staat verkeerden, wat voor meer complexiteit in het werk heeft gezorgd”, zei burgemeester Pérez.

Een van de belangrijkste doelstellingen van de werken is de aanleg van een infrastructuur die het eerste regenwater, dat de meeste verontreinigende stoffen bevat, opvangt om het naar de zuiveringsinstallatie te pompen. Deze nieuwe installatie, die ondergronds zal gaan, wordt gebouwd aan de Jaime I. Er komt ook nog een pompstation.

De Burgermeester

De burgemeester gaf aan dat het grootste deel van het werk, met Pasen klaar zal zijn. Op dit punt benadrukte hij de enorme inspanning die is geleverd om voldoende personeel te hebben “zodat het werk volgens schema kan doorgaan, omdat het op dit moment moeilijk is om voldoende mankracht te hebben om de investeringen op tijd te ontwikkelen.”

De realisatie van deze weg op een niveau, dus zonder trottoirs zal ook ingrepen in andere plaatsen van de gebouwen met zich meebrengen, iets dat ook voor Pasen gepland staat. Na die data zullen de werkzaamheden “met het plaatsen van de agglomeraatlagen op de weg ” worden voortgezet.

Deze ingrepen zijn complementair aan die van de implementatie van de lage-emissiezone, die de intensiteit van voertuigen zal verminderen, de milieu- en voetgangersomstandigheden zal verbeteren en het gebruik van fietsen en persoonlijke mobiliteitsvoertuigen zal aanmoedigen.

 

Weergaven: 17

Related Posts

error: