Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Alternatief kamperen op “gratis” camperplaats in Alicante

Het ontbreekt volledig aan diensten, maar het ligt aan het strand, dicht bij de stad en het is GRATIS ! Mensen kiezen de kampeerplaats vaak op basis van de aanbevelingen van de Park4night app.

Ze maken zich geen zorgen over het gebrek aan voorzieningen. Camper gebruikers prijzen echter wel de uitstekende infrastructuur die ze in El Grao de Castellón vinden en waar men moet betalen om er te mogen staan.

De reizigers zijn enthousiast over de ligging van de parkeerplaats Urbanova, de nabijheid van de restaurants en bars, hoewel sommigen dit afraden vanwege het lawaai van de nabijgelegen snelweg en de vliegtuigen die landen en opstijgen vanaf de nabijgelegen luchthaven vanaf zonsopgang. Velen vermelden dat je niet moet letten op de borden die het parkeren van campers verbieden. En ze waarschuwen voor modder, als het regent, omdat de grond niet geplaveid is. Maar wie denkt er aan regen in Alicante.

de politie komt soms langs en zegt nooit iets

De gemeente plant een parkeergarage met 44 plaatsen

Een paar maanden geleden keurde de gemeenteraad de aanleg goed van een parkeerplaats voor campers op een perceel van 7.400 vierkante meter aan het strand van Urbanova, heel dicht bij waar mensen nu nog illegaal parkeren, maar op een locatie ver van de eerste lijn. De enige gereguleerde parkeerplaats was op het strand van San Juan, maar dat duurde niet lang. De gemeenteraad heeft besloten om die grond te gebruiken om het over te dragen aan Circo del Sol.

De nieuwe parkeerplaats zal plaats bieden aan 44 caravans/campers, plus twee plaatsen voor gebruikers met beperkte mobiliteit en zal alle noodzakelijke diensten hebben, waarvan het beheer zal gaan uit te besteden zodra het project is voltooid. Concreet is het perceel gelegen tussen de Saladar de Agua Amarga-weg en de Músico José Mira Figueroa, naast het Urbanova Community Social Center. 

(Bron: La Vanguardia)

Weergaven: 102

Related Posts

error: