Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Al voor 9 euro per trein van Alicante naar Madrid

Ouigo verkoopt vanaf 1 maart om 9.00 uur tot 1,7 miljoen nieuwe kaartjes die beginnen bij een prijs van 9 euro per volwassene om met zijn hogesnelheidstreinen te reizen. Deze tickets zijn te gebruiken tussen 11 juli en 9 december 2023.

Vanaf de start Spanje op 10 mei 2021 heeft Ouigo al bijna 5 miljoen passagiers vervoerd op zijn twee operationele lijnen tot nu toe, Madrid-Barcelona, ​​​​met stops in Zaragoza en Tarragona, en Madrid-Valencia. Het biedt momenteel vijf dagelijkse retourreizen tussen Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes en Barcelona-Sants en 3 tussen Madrid-Chamartín-Clara Campoamor en Valencia-Joaquín Sorolla.

De mijlpaal

De mijlpaal die het bedrijf zal halen in de volgende fase van zijn bedrijfsplan in Spanje, is het verbinden van de steden Madrid en Alicante, met een stop in Albacete, een route met 2 retourfrequenties en gelijk aan 4 reizen per dag. Vervolgens is het van plan Andalusië te bereiken met 5 retourtjes (10 ritten) naar Sevilla, Malaga en Cordoba.

“Deze 1,7 miljoen nieuwe tickets zijn een volgende stap in de richting van onze doelstelling om het gebruik van hoge snelheid in Spanje te democratiseren en dat reizigers die het voorheen niet konden betalen, kiezen voor de meest duurzame manier van reizen die er bestaat, beter dan het vliegtuig en de auto”, legt de verkoop- en marketingdirecteur, Federico Pareja, uit.

Aan de andere kant lanceerde RENFE maandag een campagne om de 15e verjaardag van de eerste AVE-trein op deze lijn in de aanbieding te doen.

De eerste ritten van de AVE Madrid-Barcelona vond plaats op 20 februari 2008, toen het begon met een aanbod van 17 reizen per richting, dat geleidelijk is toegenomen als gevolg van de vraag tot het bereiken van de huidige 54 dagelijkse verbindingen.

Weergaven: 24

Related Posts

error: