Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


 

Wonen in de camper “Endless On Wheels”

Dit Zijn Wij.

Leuk dat je ons YT kanaal bezoekt. Wij zijn Peter en Myran en wij wonen sinds 2 januari 2022 in onze camper samen met onze hond Luka. Al jaren hadden wij een grote droom. Zonder plan reizen met onze camper; de Eindeloos. Daarvoor moest er natuurlijk wel eerst even een spaarpotje worden gemaakt. Uiteindelijk hebben we in corona tijd de knoop doorgehakt, onze banen opgezegd en zijn we er voor gegaan.

Gaan we nooit meer werken?

Geen idee, wellicht dat we nog eens vanuit de camper “wat” gaan doen. Maar voorlopig even niet. Elke vrijdag om vier uur trakteren wij op een nieuwe video met daarin de highlight’s en de plaatsen die wij bezocht hebben. Ook laten we jullie de praktische kant van het wonen in een camper zien

Peter & Myran | Luka

Veel kijk plezier


Een leuke radio-uitzending klik hier onder…


Zin om mee te reizen?

Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal.

Endless On Wheels

Bezoeken: 2285

6 Comments

 • Joep v beek

  Heerlijk om zo te leven, doen wijzelfook, dan in eencaravan. Hoe gaan jullie om met de 8 maanden regeling, meer dan 8 mndweg uit nederland, dan moet je je officieel uitschrijven. Gevolg voor verzekeringen en diverse andere zaken.

  Hebben jullie hier een oplossing voor?

 • Anja Verplanke

  Hallo Peter en Myran,

  Wij genieten van jullie reis door Marokko!
  Ook wij hebben er zin in, maar wat mij een beetje tegen houd is hoe of bij wie zoek je hulp als je te maken krijgt met ernstige gezondheidsklachten. Hebben jullie daar speciale contact gegevens voor of zie ik teveel beren op mijn pad?
  Voor jullie heel veel plezier komende weken
  Groet,
  Anja Verplanke

  • Hoi Anja,

   In geval van medische problemen bel je met je Zorg verzekering (alarmnummer). Zij weten de juiste ziekenhuizen en hulp instanties in jouw directe omgeving die vergelijkbaar te noemen zijn met de medische zorg die je in een westers land mag verwachten. In mijn geval lag ik 2x in hey ziekenhuis in Turkije (zie video’s vorig jaar mei) en dat is prima verlopen. Ik durf zelfs te zeggen dat ik sneller en beter hulp kreeg dan in Nederland.
   Ik hoop dat ik zo jouw beren heb weggejaagd!
   Hartelijke groet

   Myran

 • dominicus cense

  Wat een leuke website geniet van het mooie weer nog coe waar je zin hebt geniet er van..
  MTV Dominicus

Comments are closed.

error: