Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Wandschorsteen condens vanger

Voorkom ijsvorming aan de zijkant van uw caravan of camper met deze condensvanger van Alde. Zo blijven uw voertuig en uw verwarmingssysteem in goede staat.

Condensvanger voor de camper 

Heeft u een verwarming in uw voertuig? Dan kan er condens uit de afvoerschoorsteen sijpelen. Vooral in de winter is dit problematisch, want als het gaat vriezen kan er op deze manier ijsvorming ontstaan op uw voertuig. Hierdoor kunnen er strepen op het voertuig komen en het kan schadelijk zijn voor het verwarmingssysteem. Met de Alde condensvanger wordt het vocht uit de schoorsteen opgevangen, zodat het niet ophoopt op het voertuig. Zo heeft u geen last van ijsvorming of strepen op uw camper of caravan en blijft het verwarmingssysteem goed werken. 

Belangrijkste kenmerken

  • Voorkant ijsvorming op het voertuig
  • Kleur: zwart

Hoe werkt de Alde condensvanger?

De Alde condensvanger is heel gemakkelijk te gebruiken. Hij wordt bevestigd onder de schoorsteen, zodat het vocht niet recht naar buiten loopt, maar schuin over de condensvanger geleid wordt. Zo valt het naast het voertuig, in plaats van dat het eroverheen loopt. Het schoorsteenschild is heel gemakkelijk te monteren, dus u bent meteen klaar om op reis te gaan! 

Zorg goed voor uw voertuig met deze condensvanger van Alde. U gaat ijsvorming tegen en zorgt ervoor dat uw verwarmingssysteem goed blijft werken. Zo gaat u goed voorbereid op vakantie.

Waar te koop?

Weergaven: 44

Related Posts

error: