Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Waar moet u op letten bij een goede camperverzekering?

Misschien heeft u net een nieuwe of gebruikte camper gekocht en bent u op zoek naar een goede camperverzekering. Hoe kiest u dan een camperverzekering die goed bij uw situatie past? Het kiezen voor de juiste verzekering kan nog best een complex verhaal zijn. Wij helpen u graag vooruit door de belangrijkste criteria voor u op een rij te zetten.

Waarom een camperverzekering?

Als u op vakantie gaat met uw eigen camper, dan wilt u natuurlijk genieten van een onbezorgde vakantie. U zit niet te wachten op onverwachte schades die uiteindelijk niet gedekt blijken te zijn. Alleen al om die reden is het belangrijk om een goede camperverzekering af te sluiten, zodat u met een gerust hart vakantie kunt vieren.

Hoe moet ik kiezen uit zoveel aanbod in verzekeringen?

Typ “camperverzekering” in de Google zoekmachine in en er verschijnen tal van verschillende verzekeringen voor uw camper. De kunst is om uit dit ruime aanbod een passende keuze te maken. Stel uzelf daarom eerst een aantal essentiële vragen, want de beste verzekering hangt voor een groot deel af van uw persoonlijke situatie en voorkeur.

Bijvoorbeeld, bent u in het bezit van een nieuwe of juist een gebruikte camper? Heeft u veel rijervaring met een kampeerwagen of gaat u voor de eerste keer de weg op? Hoe vaak per jaar maakt u gebruik van uw camper? Gaat u één keer per jaar vijf maanden of vijftien keer per jaar vier dagen? Dit zijn allemaal voorbeelden van vragen die u uzelf kunt stellen voordat u goed kunt gaan kijken naar de best passende camperverzekering.

Criteria voor een goede camperverzekering

Als u alle vragen voor uzelf beantwoord heeft, bepaalt u voor uzelf de belangrijkste criteria waar uw camperverzekering aan moet voldoen. Op het eerste gezicht verschilt een camperverzekering niet veel met die van uw personenauto. Toch zijn er een aantal aandachtspunten en verschillen te benoemen waarover u kunt nadenken.

Naar aanleiding van een kort vergelijkend warenonderzoek die wij hebben uitgevoerd onder verschillende verzekeraars in Nederland zijn wij tot de volgende belangrijkste aandachtspunten gekomen:

  1. Is de status van uw camper nieuw of gebruikt?
  2. Wilt u wel of geen eigen risico?
  3. Moet uw inboedel meeverzekerd worden of niet?
  4. Wilt u schade afhandeling en pechhulp in binnen- en buitenland?
  5. Wilt u gebruik maken van no-claim korting?

Heeft u op alle vragen een antwoord, dan zal de keuze voor een camperverzekering niet ingewikkeld meer zijn. Naast alle bovenstaande tips raden wij u ook aan om uw camper goed te beveiligen tegen diefstal. Afhankelijk van de nieuwwaarde of de taxatiewaarde gelden namelijk verschillen beveiligingseisen voor uw camper.

Het kiezen kan beginnen. camperverzekering

Wij wensen u in ieder geval heel veel onbezorgd camperplezier!

Weergaven: 16

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 2Bezoekers online. :
  • 270Bezoekers vandaag:
  • 336Bezoekers gisteren:
  • 2553Bezoekers vorige week:
  • 377741Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: