Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Kampeerauto 3: De mooiste camperbestemmingen voor de maand mei

Kampeerauto nummer 3 van 2024 wordt vanaf vandaag bij de NKC-leden op de deurmat bezorgd. Deze editie bevat de laatste berichten uit de camperwereld, prachtige reisverhalen en handige campertips. Inclusief een scala aan mooie camperbestemmingen om van te genieten in de maand mei.

In de rubriek Signalement wordt de McLouis Carat 473G extra uitgelicht. Deze oorspronkelijk witte halfintegraal is gewrapt tot een kampeerauto waar de eigenaren zelfs mee op safari kunnen. Aangezien het camperseizoen weer van start gaat, is er een handige checklist toegevoegd voor het uit de stalling halen van de camper. Deze checklist heeft oog voor duurzaamheid, waarmee je ook geld kunt besparen.

Natuurlijk mogen de reisverhalen niet ontbreken in deze editie. Zo is er een verhaal over een zonovergoten camperrondje door Portugal, zwerven we door Belgisch Limburg en zijn we bij toeval aanbeland in de prachtige Dordogne. In Nederland gaan we met de camper op duiktocht door Zeeland.

Bovenstaande informatie en nog veel meer kun je ontdekken in de nieuwste Kampeerauto. Kampeerauto 3-2024 is zowel op papier te lezen, als digitaal via de app NKC Pocket en op de website.

Weergaven: 26

Related Posts

Camperverzekering van dé camperspecialist

Meer Camper-verzekeringen
error: