Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


 

Waar erger jij je aan op een camperplaats?

Reizen met een camper brengt een enorm vrijheidsgevoel met zich mee. Maar de vrijheid van de een moet niet ten koste gaan van de ander. Hoe gedraag je je als een voorbeeldig camperaar?

Illegaal afvalwater lozen, luidruchtig de camperdeur dichtslaan. Zo maar enkele bronnen van ergernis voor camperaars. Vooral op camperplaatsen waar het regelmatig vol staat met campers, is een respectvolle omgang met elkaar heel belangrijk. Reden voor ACSI FreeLife om eens in de camperetiquette te duiken. Wat moet je allemaal doen en vooral laten als je op een camperplaats kampeert? We zijn benieuwd naar jouw grootste ergernis.

Geef uw mening !!

Bezoeken: 1206

27 Comments

  • Sandra De Keyzer

   Dat men de laatste tijd veel moet reserveren (reeds lange tijd op voorhand)wil men op een goeie camperplaats kunnen staan in België

   • Heidi

    Dat mensen verkeerd parkeren als er een richting wordt aangegeven. Of toch op het gras gaas staan als er verhard naast ligt. En vooral het sanitair als die er is niet proper na laten en hun afval naast de bak ipv in de bak zetten ( soms kun je niet anders)

 • Martin

  All in prijzen en cp die torenhoge prijzen durven vragen zonder enige voorziening aan te bieden, loslopende honden die tegen je banden aan pissen en eigenaren die zeggen “hij doet niets”.

 • Blackwidow

  Campers die erg laat aankomen met veel lawaai, schuifdeuren ‘snachts van busjes, loslopende huisdieren …. kortom gewoon wat rekening met elkaar houden

 • Jeannette Klinken

  Erger me niet zo snel hoor.
  Tuurlijk denk je weleens zo zou ik het niet doen. Maar ja ieder z’n ding. Bevalt het me niet dan vertrek ik.
  Altijd gedag zeggen en compliment uitdelen dan heb je de aardigste buren voor even🤪

  • Henk J.

   Radio’s en andere muziek waar de buren niet van willen mee genieten.
   Verder geen ergernissen, het heet recreatie hè.
   Laat elkaar de ruimte en maak het leuk in de contacten met anderen.

 • Antoon Deneir

  In Nederland zijn de prijzen naar omhoog geduwd omdat men veel te veel voorzieningen wil die we niet nodig hebben.zoals toiletten douches electra inbegrepen enz.
  Diegenen die dat nodig hebben moeten maar op een camping gaan.
  Ik denk dat vele nieuwe camperaars mensen zijn die vroeger een caravan hadden en dergelijke uitrusting nodig hadden en op een camping gingen staan.
  Wat campers nodige hebben is het toilet kunnen ledigen,vuil water kunnen ledigen en vers water innemen. Al de rest is niet nodig 10€ is het absolute maximum dat camperaars willen besteden aan een camperplaats.Electra is niet nodig wij hebben 3 zonnepanelen en Lithium batterijen.
  In Frankrijk zijn vele ” municipals” gratis of max 5€

 • Jan

  Klagende camperaars die nog minder voor een camperplaats willen betalen dan voor een pakkeerplaats. En nog liever niets willen betalen. Als je je overal aan ergert blijf dan lekker thuis en laat de rest lekker gezellig op de camperplaats staan. De aanschaf en onderhoud van een camper, een dagje uit, maar ook de aanleg en beheer van een camperplaats met bijbehorende belastingen/heffingen kosten nu eenmaal geld.

 • rennie veldhuizen

  Dat men geen rekening houdt met de afstand tussen campers. Bij ons zelfs de luifel tegen de camper gezet om zelf meer ruimte te hebben. Schofterig gedrag. Ik weet dat je niet overalveel ruimte hebt en dat het overal druk is, maar vol is vol. Probeer dan niet tussen 2 campers in te wurmen.

 • Mies

  Loslopende honden. ‘Maar hij doet niks!’ Jawel, hij poept en pies naast andere campers, hij springt tegen je op, hij kwijlt, hij snuffelt aan me, komt wild op anderen die mogelijk angst hebben voor honden afgestormd, enzovoorts.
  Als hij niks doet kun je hem misschien beter opzetten.
  Ps: waar ‘hij’ staat mag natuurlijk ook ‘zij’ gelezen worden. ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

ACT
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

Inbouwstofzuiger

 

 • 8Bezoekers online. :
 • 259Bezoekers vandaag:
 • 364Bezoekers gisteren:
 • 2789Bezoekers vorige week:
 • 8886Bezoekers per maand:
 • 343386Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

error: