Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Voorkom je met een waterdichtheidsgarantie op de camper hoge rekeningen na een vochtmeting?

Een camperaar krijgt een flinke rekening na een vochtmeting, terwijl hij een waterdichtheidsgarantie heeft van vijf jaar. Hoe zit dat? Eerste hulp bij campervragen geeft antwoord.

Bij veel producten is het direct duidelijk of het apparaat wel of niet goed werkt. Als je bijvoorbeeld een stofzuiger hebt gekocht, kun je zelf zien of er iets aan mankeert. De fabrikant hoeft de werking niet periodiek te controleren.

Vochtschade in de camper

Vochtschade in de camper is daarentegen een onzichtbare sluipmoordenaar en kan op de langere termijn grote en kostbare schade veroorzaken. Een fabrikant wil lekkage tijdig constateren om zich tegen deze hoge kosten te beschermen. De jaarlijkse vochtmeting maakt deel uit van de koopovereenkomst waarin waterdichtheidsgarantie is opgenomen.

De fabrikant verstrekt de garantie, maar betaalt de dealer niet om de controle jaarlijks uit te voeren. Vandaar dat de dealer de kosten van deze meting op de eigenaar van de camper verhaalt.

Zelf vochtmeting uitvoeren in de camper

Overigens blijft ook na afloop van de waterdichtheidsgarantie een periodieke vochtmeting verstandig. Dat kan bij een servicebedrijf, maar je kunt ook zelf een vochtmeting in de camper uitvoeren. Voor de prijs van een vochtmeting bij de dealer is een goede vochtmeter te koop. 

Weergaven: 36

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 2Bezoekers online. :
  • 13Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2197Bezoekers vorige week:
  • 376074Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: