Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Vanuit Nederland een camper kopen in België ?

Woon je in Nederland, maar wil je in België een voordelige camper kopen. Zowel met een nieuwe camper als met een tweedehandscamper doe je bij Dicar gegarandeerd je voordeel. Ook als Nederlander geniet je van onze scherpe prijzen dankzij de grote aankoopvolumes en de rechtstreekse import.

Dicar is dé specialist voor campers in België. Op elk moment hebben wij een voorraad van meer dan 300 campers. Je kan deze met je eigen ogen ontdekken in onze showrooms in Geel en Drongen. Onze adviseurs staan je graag persoonlijk te woord bij het kiezen van de camper die perfect bij je dromen past.

WIJ ZORGEN VOOR ALLE ADMINISTRATIE.

Het aankopen van een camper in België vanuit Nederland vereist heel wat administratie. Als koper hoef je hiervoor evenwel niets te doen. Wij nemen deze volledige administratieve rompslomp – inclusief de keuring – op ons én voorzien je camper zelfs van een Nederlandse nummerplaat.

Wij schrijven je nieuwe of tweedehands camper allereerst in bij de Dienst Wegverkeer (RDW). Ook de BPM-taks regelen wij volledig voor jou. Afhankelijk van de waarde van je mobilhome, bedragen de extra kosten voor wegentaks en Nederlandse nummerplaat tussen de 10.000 en 13.500 euro.

Ook wanneer je in Nederland zelf een camper aankoopt, moet je deze kosten betalen. Je doet bij Dicar dus steeds je voordeel, aangezien wij uiterst scherpe prijzen aanbieden.

 

bron; Dicar

Weergaven: 639

Related Posts

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER MOTORHOMES


info@dicar.be
Tel: 014 57 99 99
Grote Steenweg 2, 2440 Geel

www.motorhomeplus.be

Maatschappelijke zetel:
Houtum 51
2460 Kasterlee
RPR Antwerpen, afdeling Turnhout
BE0434.052.630

Financiering aanvragen
Handelaarspagina
Vanuit Nederland een camper kopen in België?

STEFO – E-bikes & Step

error: