Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

      

 

Vanuit Nederland een camper kopen in België ?

Woon je in Nederland, maar wil je in België een voordelige camper kopen. Zowel met een nieuwe camper als met een tweedehandscamper doe je bij Dicar gegarandeerd je voordeel. Ook als Nederlander geniet je van onze scherpe prijzen dankzij de grote aankoopvolumes en de rechtstreekse import.

Dicar is dé specialist voor campers in België. Op elk moment hebben wij een voorraad van meer dan 300 campers. Je kan deze met je eigen ogen ontdekken in onze showrooms in Geel en Drongen. Onze adviseurs staan je graag persoonlijk te woord bij het kiezen van de camper die perfect bij je dromen past.

WIJ ZORGEN VOOR ALLE ADMINISTRATIE.

Het aankopen van een camper in België vanuit Nederland vereist heel wat administratie. Als koper hoef je hiervoor evenwel niets te doen. Wij nemen deze volledige administratieve rompslomp – inclusief de keuring – op ons én voorzien je camper zelfs van een Nederlandse nummerplaat.

Wij schrijven je nieuwe of tweedehands camper allereerst in bij de Dienst Wegverkeer (RDW). Ook de BPM-taks regelen wij volledig voor jou. Afhankelijk van de waarde van je mobilhome, bedragen de extra kosten voor wegentaks en Nederlandse nummerplaat tussen de 10.000 en 13.500 euro.

Ook wanneer je in Nederland zelf een camper aankoopt, moet je deze kosten betalen. Je doet bij Dicar dus steeds je voordeel, aangezien wij uiterst scherpe prijzen aanbieden.

 

bron; Dicar

Hits: 362