Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Tussenstop in Temse

Camperplaats De Zaat in Temse heeft de ruimte voor twintig campers. Het terrein is permanent geopend en je kan er terecht voor maximaal drie dagen, maar je kan niet op voorhand reserveren. Aan de betaalautomaat neem je de nutsvoorzieningen er al dan niet bij. De camperplaats ligt midden in het centrum van Temse en vlakbij stroomt de Schelde.

Boottocht op de Schelde

foto: Annabel (CC BY-SA 3.0) via WikiMedia Commons

Vanuit Temse worden verschillende rondvaarten georganiseerd. Een van deze gegidste tochten brengt je onder meer langs Rupelmonde, waar cartograaf Mercator geboren werd. Andere opties varen je naar steden als Mechelen of Antwerpen met de mogelijkheid om te kiezen voor een rondleiding in de stad. Nog andere boottochten vertellen je alles over de Scheldevallei terwijl je geniet van pannenkoeken à volonté of aardbeidessertjes.

De Ster

foto: Keff500 (CC BY-SA 4.0) via WikiMedia Commons

In buurgemeente Sint-Niklaas ligt op zo’n acht kilometer fietsen het provinciaal domein De Ster. Ideaal voor een hele dag ontspanning: er is een speeltuin, een trampolinepark en een grote watersportvijver met strand. Verder kan je er minigolf spelen, een tennisterrein huren of de kinderboerderij bezoeken. Het honderd hectare groot domein leent zich er ook geweldig toe om wandelingen te maken.

Fietstocht in het landschap

Veerboot tussen Hamme en Tielrode foto: DirkVE (CC BY-SA 4.0) via WikiMedia Commons

10.000 stappenwandeling

Kleiput Roomakker foto: Spotter2 (CC BY-SA 3.0) via WikiMedia Commons

Verbeke Foundation

foto: Ranne De Cock

Op een kleine twintig kilometer van Temse ligt in Kemzeke de Verbeke Foundation, de kunstverzameling van Geert Verbeke. Je vind er onder meer collages in de dada- en surrealistische stijl, opgezette dieren en foto-installaties. Daarnaast kan je ook buiten op het domein een kijkje nemen. Over het terrein verspreid zijn zo verkeersborden tentoongesteld, net als de wieken van een windmolen en zelfs een exemplaar van een Russische MI 26T, de grootste helikopter ter wereld. De Verbeke Foundation ligt vlak naast de E34 en is dus de ideale tussenstop voor je je reis verderzet.

Campercontact: Camperplaats De Zaat

Campy: Camperplaats De Zaat 

 

CAMPY

Weergaven: 7

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 5Bezoekers online. :
  • 242Bezoekers vandaag:
  • 331Bezoekers gisteren:
  • 2421Bezoekers vorige week:
  • 376061Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: