Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Truckland Group neemt Camper- en Caravancenter Cor van den Oever over

Camper- en caravancenter Cor van den Oever in Herpen, Noord-Brabant wordt overgenomen door Truckland Group. Het bedrijf gaat verder onder de naam Camperland Cor van den Oever. 

Het bedrijf blijft zich toeleggen op verkoop, verhuur en onderhoud van campers. Door de bouw van een nieuwe campergarage worden de caravan- en camperafdelingen opgesplitst. Ook wordt een deel van het terrein verhard. Huidige klanten van Cor van Den Oever kunnen in de toekomst in het hele land bij vestigingen van Truckland terecht voor het onderhoud van hun camper.

Cor van den Oever, de huidige eigenaar, begon 34 jaar geleden met zijn onderneming. “Ik stop vanwege mijn leeftijd, ik ben 75 jaar.” De nieuwe vestigingsmanager, John Kools, zegt niet te veel te gaan veranderen. “De meeste klanten kennen Cor persoonlijk. Wij willen graag die persoonlijke sfeer behouden, met hetzelfde personeel, dat tijd neemt voor de klant.” Volgens Kools was de kennis en kunde binnen het bedrijf een van de redenen om de overname op gang te zetten. “Cor van den Oever is een gerenommeerd camperbedrijf met een goede naam.”

Truckland houdt zich van oorsprong bezig met verkoop, verhuur en onderhoud van vrachtwagens, maar ook onderhoud aan campers doet het bedrijf al langer. Campers en bestelwagens hebben eenzelfde onderstel, waar vrachtwagenmonteurs veel ervaring mee hebben. CEO Eric Theuws van Truckland wil het bedrijf de komende tijd verder uitbreiden in de campersector. “Deze overname is een beginnetje: campers zijn nu goed voor 3 procent van onze omzet. We kunnen het aanbod in de verhuur makkelijk uitbreiden.”

Het eerste jaar wordt vooral een overgangsjaar, waarbij Truckland de focus eerder op campers richt dan op caravans. “We hebben direct contact met de fabrikant van Fiat. En we bieden klanten van Cor van den Oever het voordeel dat de onderhoudshistorie van hun camper in een centrale database wordt opgeslagen, waar monteurs door het hele land bij kunnen.”

Weergaven: 430

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 3Bezoekers online. :
  • 270Bezoekers vandaag:
  • 336Bezoekers gisteren:
  • 2553Bezoekers vorige week:
  • 377741Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: