Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


Locaties zoeken doe je met:
 

Tips tijdens een hittegolf

De afgelopen weken stonden in het teken van hoge temperaturen. Toch fijn om tijdens zo’n hittegolf soms ook wat verkoeling op te kunnen zoeken. En hoe kunt u uw caravan beschermen tegen de warmte? We geven u graag wat tips om comfortabel door de volgende hittegolf heen te komen.

Tip 1: water verversen

Dit klinkt misschien heel logisch, maar gebeurt lang niet zo vaak als zou moeten. In normale temperaturen dient de schoonwatertank elke drie tot vier dagen ververst te worden. Tijdens een hittegolf raden wij het gebruik van uw schoonwatertank af. Dit om geen kans te lopen op het binnenkrijgen van bacteriën of ziektekiemen. Wilt u toch graag gebruikmaken van uw schoonwatertank? Zorg er dan voor dat u zeker iedere dag uw water ververst.

Tip 2: creëer extra schaduw

Wanneer u aan het kamperen bent, zit u wellicht het liefst buiten. De brandende zon kan dan wel te warm zijn en niet iedere kampeerplek is voorzien van een mooie schaduwrijke boom. Door middel van een luifel creëert u extra schaduw waardoor u gezellig en niet oververhit buiten kunt zitten.
www.obelink.nl

Tip 3: airco

Het is fijn om ook binnen in uw camper wat verkoeling op te kunnen zoeken. Door een airco in te laten bouwen, bent u voorbereid op de hitte van volgend jaar. U kunt kiezen uit bank- en dakairco’s. Kom eens langs in onze kampeerwinkel om te kijken wat bij uw kampeermiddel past. 

Tip 4: help de koelkast

Dat de koelkast het tijdens warme periodes zwaar kan hebben, is geen geheim. Door de thermostaat lager te zetten, is het voor de koelkast makkelijker om uw voorraad gekoeld te houden. Ook helpt het verwijderen van het rooster van de koelkast voor meer ventilatie.

Tip 5: verduistering open zetten

Wanneer de zon hoog aan de hemel staat, zijn velen van ons geneigd om alle luiken en verduisteringen te sluiten. Echter, wij adviseren u om met de hitte de verduistering van de dakluiken niet dicht te doen om vervorming van het dakluikglas te voorkomen.

Verkoeld kamperen

We hopen dat u baat heeft bij deze 5 tips, zodat u verkoeld en met maximaal comfort weer uw kampeermiddel instapt. 

ZORG ZEKER GOED VOOR UW HUIS DIEREN,
TIJDENS DE HITTE !!

lees hier hoe

 

 

Hits: 154

Related Posts

error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller