Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Smarttank: de slimme vuilwatertank voor camper

Handen wassen, tandenpoetsen, de percolator omspoelen. In de camper of caravan kan het allemaal. Maar wat doe je met het water dat door het afvoerputje stroomt? Vuil water mag je immers niet zomaar lozen. De Smarttank biedt uitkomst. Deze vuilwatertank is handig in gebruik en ook nog eens duurzaam.

Tandpasta, zeepresten en koffieprut, het zit allemaal in het afvalwater van je camper of caravan. Dit mag je natuurlijk niet zomaar op het kampeerveld laten lopen, maar dien je op te vangen en te lozen op een speciaal daarvoor aangewezen plek. Tenzij je de Smarttank gebruikt… Deze slimme vuilwatertank bespaart je heel wat wandelingetjes naar de loosplek en is bovendien duurzaam en handig in gebruik.

Hoe slim is de Smarttank?

De Smarttank lijkt een simpele doos, maar zoals de naam al doet vermoeden is het een slimme jongen. De Smarttank filtert namelijk het afvalwater dat je doorspoelt, waarna je het toch gewoon in het gras kan laten lopen. Hoe? Eigenlijk is dat simpel.
De slimme vuilwatertank bestaat uit twee reservoirs, filters en een overloopkraan. De filters halen het vuil uit het afvalwater en het schone water dat overblijft kan door middel van overloopkraan op een geleidelijke manier wegstromen en in de bodem worden opgenomen.

Zo werkt het!

De Smarttank plaats je onder de afvoer van je camper of caravan. Het eerste reservoir vangt vervolgens het vuile water op dat je door het afvoerputje laat stromen. Het reservoir is voorzien van een ecofilter dat het grove vuil opvangt. Hierna is het afvalwater al voor een belangrijk deel gereinigd.
Vervolgens stroomt het water automatisch door naar het tweede reservoir. Hierin vindt de na-bezinking plaats en wordt het afvalwater nogmaals gezuiverd door twee XXL-zeeffilters. Het schone water dat daarna overblijft spoelt gelijkmatig door de overloopkraan de bodem in.
Het resterende afvoerwater in de Smarttank hoef je tijdens de vakantie slechts één keer te legen. Handig!

Smarttank kopen?

De Smarttank kost €59,95 euro, inclusief één filterset. Voor een optimale werking van de vuilwatertank is het aan te raden de filters jaarlijks te vervangen. Een nieuwe set kost €19,95 euro. Er is ook een flexibele aansluitslang verkrijgbaar. Hiermee kun je de Smarttank naast in plaats van onder de of caravan plaatsen. Ook deze kost 19,95 euro.
Wil je de slimme vuilwatertank en/of de accessoires aanschaffen of wil je nog wat meer informatie? Klik dan op onderstaande button. Je ziet hier een filmpje van Jos over de Smarttank. Een tipje van de sluier: hij is fan!

Weergaven: 124

Related Posts

Advertenties

ACT
PROFA-CLEAN-300X250
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 268Bezoekers vandaag:
  • 376Bezoekers gisteren:
  • 3007Bezoekers vorige week:
  • 386072Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

Weg met de zwarte strepen op je camper

error: