Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Satelliet TV Vergelijken April 2021 in België

Wil jij televisie kijken via de satelliet? Via operators als TV Vlaanderen of Telesat kijk en luister je naar meer dan 400 TV-zenders en radiostations in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Dankzij de satelliet overal en altijd beschikbaar. Want waar je ook bent, op het platteland, in de drukke binnenstad, of op je vakantiehuis in Frankrijk: TV via de satelliet kent letterlijk geen grenzen. Je beschikt overal over de beste verbinding en toegang tot al je favoriete tv-zenders.

 • Uitstekende kwaliteit HD_TV
 • Ruim aanbod in TV- en radiozenders
 • Lage abonnementskosten
 • Gemakkelijk (laten) installeren

Hoe werkt TV kijken via de satelliet?

Kies je voor satelliet TV? Dan gaat het kijken van televisie net wat anders dan bij andere providers. In plaats van DSLkabel of glasvezel kijk je internet via een schotel die je op je woning moet plaatsen. Meestal ontvang je van de provider een schotelen een ontvangstkop. Hiermee kijk je in heel Europa naar alle populaire TV-zenders in de beste kwaliteit.

Er zijn een aantal voorwaarden voor het kijken van TV via satelliet. De schotel moet bijvoorbeeld vrij zicht op het zuiden hebben. Wanneer je het installeren liever niet zelf doet, dan kan je dit ook uitbesteden aan een monteur.

Satelliet TV met internet en bellen in België

Wil jij graag TV-kijken via de satelliet? Maar wil je ook voordelig kunnen internetten en bellen, en dit het liefst in één pakket afsluiten bij een bepaalde provider? Goed nieuws! Ook dit is mogelijk. Télésat en TV-Vlaanderen bieden namelijk uitstekende “All-in-one” pakketten voor de digitale ontdekkingsreizigers. Je combineert satelliet-televisie met internet en bellen via DSL.

 • Onbeperkt downloaden
 • Snelheden tot 100 Mbps download- en 40 Mbps upload
 • Bellen met vaste- en mobiele nummers vanaf €0,09 p/minuut

De All-in-1 pakketten van TV Vlaanderen en Télésat

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe provider voor je internet, TV en bellen, dan zul je misschien iet als eerste denken aan TV via de satelliet. Toch is dit een zeer populaire keuze met ook een aantal belangrijke voordelen. Je profiteert van snel DSL-internet, goedkoop vast bellen en een fantastische TV-experience voor een vaste prijs vanaf €48,95 per maand. Hieronder vind je de 3 pakketten.

 1.  Al-in-one Basic Light: 56 zenders inclusief onbeperkt internet (100/40 Mbit) en voordelig bellen (9 cent per minuut)
 2.  Al-in-one Basic: 84 zenders inclusief onbeperkt internet (100/40 Mbit) en voordelig bellen (9 cent per minuut)
 3.  Al-in-one Basic +: 107 zenders inclusief onbeperkt internet (100/40 Mbit) en voordelig bellen (9 cent per minuut)

Goed om te weten

Bij alle bovenstaande pakketten profiteer je dus van TV-kijken, internetten en goedkoop vast bellen. Het verschil in de pakketten zit ‘m in het aantal zenders dat je kunt kijken. Bij het instap-pakket kijk je naar 56 verschillende zenders, terwijl je bij het duurste pakket naar 107 zenders kijkt via de satelliet. Bij alle satelliet abonnementen profiteer je van snel en onbeperkt internet via DSL, goedkoop vast bellen. Daarnaast kan je ook online TV kijken op al je schermen.

Kijk hier voor de aanbieders voor België.

Weergaven: 69

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

 • 5Bezoekers online. :
 • 189Bezoekers vandaag:
 • 292Bezoekers gisteren:
 • 2464Bezoekers vorige week:
 • 377952Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: