Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Plek voor wel vier honden in Flowcamper Fellschnute

Bontsnuit is de Nederlandse vertaling van het Duitse woord Fellschnute. Flowcamper ontwikkelde deze campingbus op de Volkswagen T6.1 speciaal voor hondenliefhebbers. Toch is de Flowcamper Fellschnute veel meer dan alleen een camper met hondenbox, zo stelt het Duitse merk.

De Volkswagen T6.1 is, zoals bekend, uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Door hem uit te rusten met hondenboxen is de bus het ideale vervoersmiddel voor hondenliefhebbers, die hun viervoeters hiermee veilig kunnen vervoeren. En door een camperinrichting te ontwikkelen, maakt Flowcamper er tevens een kampeerauto van.

Flowcamper Fellschnute is ook op de CMT te bewonderen.

Alles op rails

Hart van de campingbus is het railsysteem, dat in de vloer is verankerd. Hierop zijn maximaal twee stoelen te plaatsen, zowel in de rijrichting of juist er tegenin. Monteren en verwijderen gaat snel en zonder gereedschap. De veiligheidsgordels zijn in de stoelen geïntegreerd. En er is nóg een rail in de camper, die is te gebruiken om spullen met haken aan op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan een waslijntje of de hondenriem.

Slapen boven de honden

Max, Luna, Pip en Bella; allemaal hebben ze een eigen plekje in de T6.1. De Flowcamper Fellschnute biedt namelijk plaats aan één tot vier honden, afhankelijk van de plattegrondkeuze. De hondenboxen zijn achterin de camper te vinden. Met tussenschotten zijn de verblijven van elkaar te scheiden. Er is keuze uit verschillende afmetingen. De opening van de boxen zit aan de achterzijde. Een opening naar binnen toe is mogelijk, maar alleen bij de indeling met een enkele stoel.

De Flowcamper Fellschnute is optioneel uit te rusten met een slaaphefdak. Wie hier niet voor kiest, slaapt op een bed boven de honden. Gezellig! Het bed is eenvoudig te plaatsen en ook weer op te ruimen.

 

Kattenwasjes en modderpoten

De keuken is aan de bestuurderskant geplaatst. Hier onder meer een kast met schuifdeur, een lade met een koelbox van 35 liter en een besteklade. Koken gebeurt op een tweepitsgasstel of een optionele inductiekookplaat. Beiden zijn uitneembaar, wat betekent dat ze ook buiten zijn te gebruiken.

Heel handig is de handdouche, die uittrekbaar is tot achter de camper. Fijn voor een kattenwasje voor de kampeerder én natuurlijk voor het schoonspoelen van modderpoten. Daarnaast is de Fellschnute, afhankelijk van de plattegrond, uit te rusten met een milieuvriendelijk droogtoilet. Deze zit verborgen in een houten box, die met een optionele klep ook als zitje kan dienen.

 

Koelte voor de honden

De bussen van Flowcamper staan bekend om hun dak, dat helemaal is te openen. In de Fellschnute is dat niet anders. Ook hier is het tentdoek weg te halen waardoor er enorm veel licht en lucht binnenkomt en dat is weer goed voor de ventilatie. Om de hondenboxen op warme dagen te koelen, bedacht Flowcamper een innovatief airconditioningssysteem dat werkt op zonnepanelen. Deze airco is binnen enkele minuten te installeren.

Het innovatieve airconditioningssysteem

Vakantie met viervoeters

Kan jij niet wachten om met je viervoeters op vakantie te gaan en wil je meer weten over de Flowcamper Fellschnute? Klik dan op onderstaande button. 

Weergaven: 16

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 3Bezoekers online. :
  • 10Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2194Bezoekers vorige week:
  • 376071Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: