Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Campings in Frankrijk met laadpaal

Sandaya La Côte de Nacre.

RCN Belledonne in Bourg d’Oisans

Deze camping aan de voet van de Alpe d’Huez is zowel in de zomer- als de wintermaanden geopend. Zoek je een camping met ruime kampeerplaatsen in de Isére? Dan word je van RCN Belledonne misschien wel heel blij. Naast een zwembad en een restaurant zijn er sportvelden en een sauna. Terwijl jij ontspant, kun je je elektrische auto opladen. Handig als je de volgende dag de prachtige omgeving wilt verkennen.

Camping Le Ventoulou in Thégra

In het hart van de Dordogne, vlak bij bedevaartsoord Rocamadour, ligt deze kleinschalige familiecamping. Je kunt er je elektrische auto opladen, maar Camping Le Ventoulou heeft meer te bieden. Er is een zwembad met waterspeeltuin, een restaurant waar je heerlijke streekgerechten kunt eten en een multifunctioneel sportterrein. Voor kinderen is er bovendien een uitgebreid animatieprogramma. Als je naar de Dordogne wilt, al dan niet met je elektrische auto, dan is deze camping zeker het overwegen waard.

Airotel l’Océan Lacanau-Océan.

Camping La Roubine in Vallon Pont-d’Arc

De Ardèche is een geliefde vakantiestemming en dat geldt ook voor Camping La Roubine, die direct aan de rivier ligt. Je elektrische auto krijgt nieuwe energie aan een van de laadpalen, terwijl jij oplaadt op het privéstrandje aan de Ardèche, in het zwembad of de kleine Spa. Het gezellige Vallon Pont-d’Arc ligt op ongeveer een kwartier lopen van de camping.

Camping Airotel l’Océan in Lacanau-Océan

Camping Airotel l’Océan ligt in surfersparadijs Lacanau aan de Atlantische kust. De zee is vlakbij, maar zwemmen kun je ook doen in het zwemparadijs.
Natuurlijk zijn er nog veel meer campings in Frankrijk met een laadpaal. Hiervind je er nog veel meer.

Weergaven: 33

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 212Bezoekers vandaag:
  • 292Bezoekers gisteren:
  • 2487Bezoekers vorige week:
  • 377975Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: