Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Nieuwe stalling in Friesland

In Sneek opent op 1 januari van het komend jaar Stalling Fryslan, een nieuwe stalling met ruimte voor 230 grote campers en caravans. De stalling van in totaal 8.500 vierkante meter is gevestigd in de voormalige magazijnen van een internationaal groothandelsbedrijf. De ruimten zijn dus geheel overdekt en ook droog, stof- en vorstvrij. De stalling ligt aan de rand van Sneek op een industrieterrein, centraal gelegen en bereikbaar via A7 en N354.

Volgens initiatiefnemer en eigenaar Redmar Feenstra – zelf ook camperaar – wordt het buiten de Randstad ook steeds lastiger om een goede stallingruimte te vinden. Hij speelt graag op de groeiende vraag in. Al is de stalling nog niet in gebruik, camperaars kunnen wel vast een plek reserveren in Stalling Fryslan. Overigens is er op de tweede verdieping ook ruimte voor objecten van hooguit twee meter hoog en maximaal duizend kilogram, bijvoorbeeld aanhangers, vouwwagens, boten en kleinere oldtimers.

Bij de ontwikkeling van de camper- en caravanstalling heeft Feenstra zich bij laten staan door adviseur Heereluurt Heeres van het Projectbureau Camperplaatsen van de NKC.

Weergaven: 17

Related Posts

error: