Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Loop ik met camper op diesel risico?

VRAAG & ANTWOORD

Ik overweeg een kampeerauto aan te schaffen, maar ik begrijp dat campers eigenlijk alleen maar als diesel verkrijgbaar zijn. Daarmee neem ik toch een risico, aangezien diesels steeds minder populair worden? Je mag er sommige steden niet mee in en ik maak mij ook zorgen over de afschrijving. -W. Raas

Als u kiest voor een kampeerauto met dieselmotor van de nieuwste generatie, is het risico klein. Het gaat dan om een motor die voldoet aan de zogenaamde ‘6 d temp’ norm. Deze motoren zijn relatief schoon en daarmee mag je vaak nog wel een stadscentrum in. Op dit moment is er voor kampeerauto’s eigenlijk ook geen alternatief voor diesel. Daarom zullen diesel-kampeerauto’s naar verwachting nog jaren in trek blijven en zal het dus ook met de afschrijving wel meevallen.

Weergaven: 52

Related Posts

error: