Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Lacros Scamper S400 I Elektrische vouwfiets

€1.899,00Incl. btw

 Op voorraad
 • Onze populaire elektrische vouwfiets met sterwielen
 • Simpel in enkele handelingen in te vouwen
 • Gewicht van 19,5 Kg (exclusief batterij en zadel)
 • Max bereik van 30-40km (onder goede omstandigheden)
 • Zonder ondersteuning de fietservaring van een Lees meer..

Productomschrijving:

De elektrische vouwfiets Scamper S400 is uitgevoerd met een krachtige 250W achterwielmotor van het A-merk BAFANG. Met stevige scharnieren, soepele voorvorkvering en een sterke 36V Lithium-ion polymeerbatterij, is deze elektrische vouwfiets uw ideale reisgenoot! Zonder moeite fietst u tegen stevige wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch ondersteund haalt u met gemak een actieradius van 30-40km (de fiets kan geüpgraded worden met een 15Ah of 20Ah batterij voor een groter bereik). De Scamper S400 is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is hij simpel op te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, camper of caravan.

Het verschil tussen de Scamper S200 en Scamper S400 is:

 • Scamper S200: spaakwielen
 • Scamper S400: sterwielen
 • Er is geen verschil in rijervaring tussen de S200 en de S400.

Krachtige Bafang achterwielmotor met 7 Shimano versnellingen

De Scamper S400 met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van Bafang is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 7 versnellingen en een efficiënte magneet rotatiesensor, heeft de Scamper S400 met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. De fiets is voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen.

Electrische vouwfiets met soepele voorvorkvering.

De Scamper S400 is standaard voorzien van een voorvorkvering voor meer comfort tijdens het rijden. Als optie is een verende zadelpen leverbaar.

Electrische vouwfiets met krachtige 36v lithium-ion polymeerbatterij met slot.

De Lacros Scamper is uitgerust met een 10,4Ah/36V Li-ion Polymeerbatterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 10,4Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 30-40km (de fiets kan geüpgraded worden met een 15Ah of 20Ah batterij) De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

LCD Display met 9 ondersteuningsstanden

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen op de bedieningsunit. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is in de EU richtlijnen vastgelegd voor een elektrische fiets (EPAC). De LED-lampen zijn te bedienen via het LCD display. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.

Stille en soepele snelheid met nadruk op comfort

Deze Scamper E-bike met 7 versnellingen, 20 inch wielen en Tektro remschijven bezorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W BAFANG motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

 

Weergaven: 86

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

 • 4Bezoekers online. :
 • 13Bezoekers vandaag:
 • 242Bezoekers gisteren:
 • 2197Bezoekers vorige week:
 • 376074Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: