Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


 

Kip Tandori Salade

Ingrediënten

  • Kippenstukjes
  • IJsbergsla
  • Tomaat
  • Augurkjes
  • Radijsjes
  • Verstegen Tandori kruidenmix
  • Vinaigrette
    • Olijfolie
    • Tuinkruidenmengeling (gedroogd)

Bereiding

  1. Doe de Tandori kruidenmix bij de kippenstukjes in een kom, meng deze goed door en plaats deze dan in de koelkast met deksel of zilverfolie erover (zo kan het marineren).
  2. Snij alle groeten en augurken fijn.
  3. Neem nu een kommetje waar je water met de tuinkruidenmengeling in doet, roer deze goed door met een beetje olijfolie.
  4. Doe alle gesneden groenten en de augurken in de kom bij de vinaigrette en roer goed door.
  5. Nu neem je de kip uit de koeling en bak deze gaar.
  6. Leg de salade op het bord en daarover de stukjes gebakken kip.

Tip

Wij aten er een afbakbroodje bij. Je kan ook een pasta erbij koken. Na het koken deze met olijfolie omringen.
Je kan er ook gebakken pijnboompitjes bij doen en eventueel parmezaan schilfers

Bezoeken: 14

Related Posts

error: