Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Kip Tandori Salade

Ingrediënten

  • Kippenstukjes
  • IJsbergsla
  • Tomaat
  • Augurkjes
  • Radijsjes
  • Verstegen Tandori kruidenmix
  • Vinaigrette
    • Olijfolie
    • Tuinkruidenmengeling (gedroogd)

Bereiding

  • Doe de Tandori kruidenmix bij de kippenstukjes in een kom, meng deze goed door en plaats deze dan in de koelkast met deksel of zilverfolie erover (zo kan het marineren).
  • Snij alle groeten en augurken fijn.
  • Neem nu een kommetje waar je water met de tuinkruidenmengeling in doet, roer deze goed door met een beetje olijfolie.
  • Doe alle gesneden groenten en de augurken in de kom bij de vinaigrette en roer goed door.
  • Nu neem je de kip uit de koeling en bak deze gaar.
  • Leg de salade op het bord en daarover de stukjes gebakken kip.

Tip

  • Wij aten er een afbakbroodje bij.
  • Je kan ook een pasta erbij koken. Na het koken deze met olijfolie omringen.
  • Je kan er ook gebakken pijnboompitjes bij doen en eventueel parmezaan schilfers

Bezoeken: 11

Related Posts

error: