Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Inruilmogelijkheden

Wanneer je een camper hebt die je wil inruilen of verkopen, zijn er verschillende manieren waarop wij je daarbij kunnen helpen.

Er zijn een aantal opties waaruit je kunt kiezen om het beste resultaat te krijgen. Het begint bij het invullen van het formulier op deze pagina. Daarmee vraag je ons je camper gratis te taxeren en je vertelt ons waarom jij de camper wil inruilen of verkopen.

Jouw verkoopopties

Verkoop via de campermakelaar uit jouw regio

Tenzij je door omstandigheden gedwongen bent je camper heel snel te verkopen, kan je een betere prijs krijgen door je camper op basis van bemiddeling via de campermakelaar te verkopen. Er zijn geen kosten vooraf en jouw camper wordt via online advertenties onder de aandacht gebracht van een zo groot mogelijk aantal kopers, zodat je de meeste kans hebt een goede prijs te ontvangen.

Inruilmogelijkheid

Als je op zoek bent naar een andere camper, is inruilen een andere optie. Deze manier van je camper verkopen levert meestal een lagere prijs op.

Directe verkoop

Als het om een snelle verkoop gaat, raden wij je koopmijncamper.nl aan. Deze website staat er om bekend dat zij binnen 24 uur betalen voor campers die zij kopen. Ook hier is de afweging dat je een aanmerkelijk lagere prijs zal ontvangen dan wat wij voor je zouden kunnen bereiken door verkoop via de campermakelaar uit jouw regio.

www.motorhomedepot.nl

Weergaven: 15

Related Posts

error: