Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. 

            

Taxateur

KATTENBERG EXPERTISE

Beëdigd notariëel register taxateur en register expert motorvoertuigen.

Mijn naam is Ralph Kattenberg, ik ben een notarieel beëdigd register taxateur.

Ik stel waardebepalingen met taxatierapporten op voor auto’s, motoren/tweewielers, campers en custom cars. Het taxatierapport wordt opgesteld naar de eisen van de Stichting Register Experts en Taxateurs Motorvoertuigen (RETM). Ik sta onder nummer 0148 geregistreerd bij de RETM als notarieel beëdigd register taxateur voor hedendaagse en klassieke voertuigen. Daarnaast sta ik ook ingeschreven bij het Nivre 09-2372 als een register expert, als geregistreerd expert bij de Fehac, bij Stichting VRT (Vereniging Register Taxateurs) en bij het KNAC (Koninklijke Nederlandse Automobiel Club) als een geregistreerd taxateur.

     

Een verzekeringsmaatschappij stelt eisen aan een taxatiebureau. Met mijn registratie bij zowel de NIVRE, FEHAC, VRT, RETM en KNAC voldoen mijn rapporten altijd aan de eisen van de maatschappijen.

Mijn taxatierapport wordt dus gegarandeerd geaccepteerd door uw verzekeringsmaatschappij. Mijn taxatierapporten worden opgesteld conform Artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek. U ontvangt dit uitvoerig taxatierapport altijd met een uitgebreide beeldrapportage.

Met dit taxatierapport van Kattenberg Expertise heeft u altijd het juiste instrument om uw voertuig op de juiste waarde te verzekeren.

Krijgt u dan onverhoopt een schade, dan weet u zeker dat altijd de juiste verzekerde waarde voor een schadevergoeding wordt gehanteerd. En dat is fijn om te weten!

Ralph Kattenberg
Kattenberg Expertise
0637523304
info@kattenberg-expertise.nl
www.kattenberg-expertise.nl

Camper en caravan taxatie

Ook voor campers en caravans geldt vaak dat de dagwaarde geen realistische waarde is. Daarom is het belangrijk om ook deze voertuigen op de bijbehorende (verzekerde)waarde te taxeren.

Is de waarde van de camper niet bepaald, wordt de juiste schadevergoeding niet uitbetaald.

Campers:

 • Een af fabriek, de productie camper
 • Een zelfbouw camper
 • Een omgebouwde/aangepaste camper

Camper uitvoeringen:

 • Een alkoof uitvoering
 • Een semi-integraal uitvoering
 • Een integraal uitvoering

De waarde van uw camper wilt u laten bepalen en vastleggen?

Kattenberg Expertise verzorgt de waardebepaling van uw camper en legt de waarde vast in een Pdf-bestand wat wordt opgeslagen en per mail wordt verstuurd. Gaat de voorkeur uit naar een schriftelijk rapport kan ook dat worden uitgevoerd. Kattenberg Expertise behandeld ook schade-expertise aan uw Camper/Mobilhome, met een schadeloosstelling als uitgangspunt.

Kattenberg Expertise behandeld:

 1. Waarde taxatie,
 2. Bpm (tegenbewijs) taxatie,
 3. Schade- en technische schade-expertise,
 4. Contra-expertise,
 5. Waarborgfonds expertise.

Met een totale onafhankelijkheid en korte lijnen met meerdere partijen, ben ik in staat de opdracht goed en snel uit te voeren en direct te rapporteren, waaraan ook een fotosessie wordt toegevoegd.

Inmiddels mag ik voor deze verzekeringsmaatschappijen uw camper taxeren:
    

U heeft een zelfbouw-, revisie– of een aangepaste camper.

Een (volledige) om/opbouw,  een (totale) revisie en aanpassing(en) vereisen de in- en opbouw van de aanpassingen, revisie werkzaamheden, de nodigde timmer- en structuurwerkzaamheden met het schuur-,  plamuur- en spuitwerk. Dit alles gaat behoorlijk “in de papieren lopen”. Ik heb die ervaring zelf ook, zie het viertal foto’s.

 

 

Wat nu bij een totaal verlies, een brand, een inbraak/diefstal of anderszins schade? De verzekerde waarde van de in de oorsprong zelfbouw-, gereviseerde- of aangepaste camper is de dagwaarde. De dagwaarde vergoeding is niet toereikend voor een volledige schadeloos stelling voor de al(door u) uitgevoerde extra zaken en werkzaamheden.

Een waarborg voor een volledige schadeloos stelling geeft een vooraf uitgevoerde vervangings waarde vaststelling door een geregistreerd en beëdigd taxateur. De vastgestelde vervangings waarde van de camper is de waarde waarin al de reëel toegevoegde waarde(n) zijn opgenomen.

Als geregistreerd, notarieel  beëdigd en ervaren taxateur voer ik de taxatie van de vervangingswaarde van uw camper voor u uit. Ik stel de waarde vast en bevestig dat in een taxatierapport, aangevuld met een fotosessie.

Geïnteresseerd?

Kijk dan voor meer informatie op onze website.

Geef uw mening

Hits: 2003

2 Comments

 • VW-camper2

  nkc er uit ! Waardeloze dure dozendoorschuiver.
  Wij hebben nu een connectie met Skeller en de Park4night
  Na 11 jaar hebben ook wij ( net als vele ) de Nederlandse Kassa Club verlaten. Ik denk dat wij een van de vele duizenden zijn die op smerige wijze bestolen zijn van een groepje oplichters uit Soest.
  Wordt hier nooit lid van. Koop je een nieuwe camper bij een dealer ? laat je nooit een verzekering aansmeren van de nkc. DOE HET NOOIT. Camperbedrijven die dit nog doen hebben wij expres links laten liggen.
  Gekozen is nu voor camperverzekerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller