Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Het grootste aanbod motorhomes aan lage prijzen

Zaterdag 30 april en zondag 1 mei zijn onze showroom in Geel en Wetteren open van 10u00 tot 18u00. Bij Dicar beschikken we over een uitgebreid aanbod tweedehands motorhomes. Vermijd lange wachttijden en vertrek onmiddellijk op motorhomevakantie!

De voordelen van tweedehands motorhomes:

  • Snel leverbaar
  • Gecontroleerd op meer dan 50 punten
  • 1 jaar garantie
  • Gratis start-pack

Wees er snel bij !

Bij Dicar vind je het ruimste aanbod motorhomes in België. Je kan alles vergelijken, van een compacte buscamper tot de grootste Liner, van de meest budgetvriendelijke tot de meest luxueuze motorhomes. Geniet tijdens de opendeurdagen alvast van scherpe voorwaarden. Wees er snel bij, want door Corona zijn de wachttijden opgelopen. Gelukkig hebben wij voor volgend jaar hebben wij alvast 2300 (nieuwe) motorhomes in voorbestelling kunnen verzekeren.

Een FULL-OPTION MOTORHOME aan een basisprijs.

Bekijk zeker onze FULL OPTION series. Dit zijn onze eigen Dicar Edities, die we in samenwerking met de fabrikant hebben ontwikkeld op maat van de motorhomegebruiker. Onze grote volumekortingen rekenen wij door aan onze klanten waardoor ze kunnen genieten van tal van extra’s en speciale voordeelpacks.

Weergaven: 349

Related Posts

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER MOTORHOMES


info@dicar.be
Tel: 014 57 99 99
Grote Steenweg 2, 2440 Geel

www.motorhomeplus.be

Maatschappelijke zetel:
Houtum 51
2460 Kasterlee
RPR Antwerpen, afdeling Turnhout
BE0434.052.630

Financiering aanvragen
Handelaarspagina
Vanuit Nederland een camper kopen in België?

STEFO – E-bikes & Step

error: