Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

De helft van de camperaars stalt camper thuis

Uit onderzoek van NKC blijkt dat bijna de helft van de camperaars zijn camper/mobilhome thuis stalt, wanneer hij/zij er niet mee op pad zijn.

De andere helft huurt een plek in een stalling in eigen land of het buitenland voor zijn camper.

De poll op de website werd ingevuld door 12.106 respondenten. Van de camperaars die een stalling in Nederland hebben voor hun camper, had bijna één op de vijf moeite met het vinden van die stalling.

Stallingen

Met name in de regio Utrecht is het lastig om een plek te vinden om de camper veilig te stallen wanneer hij niet wordt gebruikt. Ook in Gelderland en Limburg liggen de stallingsmogelijkheden niet voor het oprapen. Camperaars geven aan dat de meeste stallingen die ze benaderden vol zaten, er te weinig stallingen in de omgeving te vinden zijn en dat stallingen huurders vaak te hoge prijzen vragen.

Ook geeft ongeveer de helft van de camperaars met een stallingsplek in Nederland aan dat het de afgelopen jaren steeds drukker wordt bij de stalling.

bron: NKC

Weergaven: 479

Related Posts

Camperverzekering van dé camperspecialist

Meer Camper-verzekeringen
error: