Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Gratis overnachting Motorhomesalon 2024

Op 9 & 10 maart 2024 vindt in Antwerp Expo voor de 13de maal het 2de hands MotorhomeSalon plaats.

Motorhomesalon kortingsbon

Het Motorhomesalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen. Er zijn honderden motorhomes: tweedehands campers en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties. En ook voor de motorhomebezitter is het salon meer dan een bezoek waard! Er is een ruim aanbod van accessoires en alles wat je nodig hebt voor jouw vakantie met de mobilhome.

Dankzij de exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren is de beurs voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must. Het Tweede hands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen.

Er zijn honderden motorhomes: tweedehands campers en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties. En ook voor de motorhomebezitter is het salon meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!

Het mobilcafé en meer

Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven. Achtergrond en duiding krijgt de mobilhomegebruiker bij de boeiende exposanten die graag tijd vrijmaken om jullie te informeren. In het Mobilcafé kan je verpozen en op adem komen. Tijdens de beurs, vind je de motorhome van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis het event niet!

Dealers & accessoires

Motorhomes : tweedehands en stock mobilehomes aan super kortingen! De beurs is het evenement voor iedereen uit België en Nederland die net voor de zomer een motorhome koopje wilt doen. De exposanten bieden motorhomes tegen interessante prijzen en garantie. Ook kunnen jullie terecht bij de andere exposanten voor handige accessoires, camperbouw, interessante gidsen en magazines, verzekeringen en de allenieuwste snufjes en toepassingen voor de camper.

Reserveer hier jouw GRATIS overnachting op Camperpark Vogelzang tijdens het Motorhomesalon te Antwerpen.

Camperpark Vogelzang ligt net naast Antwerp Expo. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een betalingsmail voor het storten van € 5,00. De reservatie is pas definitief nadat we de betaling ontvangen hebben. Daarna ontvangt men een bevestiging van de reservatie. Op de beurs kan men de € 5,00 recupereren bij de infobalie. Specifieke informatie versturen we de week voor de beurs.

Wees snel bij! De Motorhomeplaatsen zijn beperkt!

Weergaven: 70

Related Posts

error: