Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WK103 | Wat zit er nou toch in die camper? | WONEN IN ONZE CAMPER

Wat een drukte hé zo vlak voor Kerst. De laatste boodschappen, de laatste kadootjes, toch maar een ander toetje op het menu enz enz…

Tijd om even pauze te nemen en lekker te genieten met de beentjes omhoog, want in deze video hebben we een hele inspirerende Gluren bij de Buren van Maaike en Michiel die in hun camper wonen. Zij vertellen hun verhaal hoe radicaal zij hun leven hebben omgegooid en welke mooie dingen er door die beslissing op hun pad zijn gekomen.

Een inspirerend gesprek met mooie mensen, die overigens wel een hele bijzondere medepassagier aan boord hebben. Wij zijn ondertussen begonnen aan onze laatste dagen in Nederland. We laten jullie alvast een kijkje nemen in de Inspiratiegids Eindeloos Griekenland… maar natuurlijk mogen er geen mooie reisbeelden ontbreken, dus hebben we een paar prachtige etappes voor jullie van de terugreis route door Albanië, Bosnië en Kroatië. Laat de (kerst) boel maar even de boel en geniet vanmiddag gewoon even lekker mee van heerlijke camperbeelden.

Veel kijkplezier. Peter, Myran en Luka

Nog wat Praktische zaken:

We hebben tijdens onze reis door Marokko een Camperreis Inspiratiegids Eindeloos Marokko geschreven. Deze kun je bestellen via onze website; www.endlessonwheels.com

De Inspiratiegids Eindeloos Griekenland is inmiddels in de maak. Reis nu al via onze video’s mee die je straks terug gaat vinden in deze handige reisgids. Je kunt hiervoor je aanmelden voor de mailinglist via info@endlessonwheels.com. De verwachting is dat deze gids in het vroege voorjaar van 2024 wordt uitgegeven.

Op onze website vind je meer informatie over onze Camperreizen. De reizen naar Marokko zijn voor 2024 uitverkocht. Maar zeer binnenkort vind je een nieuw geplande reis aanvang 2025 op de website. Ook de reizen naar Griekenland zijn voor een groot deel volgeboekt. We hebben nog een paar laatste plekjes.

Wil je meer informatie ontvangen
Dan kan je de brochure voor 1 van deze 2 reizen opvragen via groepsreizen@endlessonwheels.com.

Vind jij De Camper Hair Don’t Care Petjes ook zo tof?
Bestel dan jouw petje via onze website info@endlessonwheels.com

Wil je de playlist Endless on Wheels met 18 uur muziek bestellen?
Stuur dan een email naar Peter@endlessonwheels.com

Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken,
kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl

Weergaven: 27

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 3Bezoekers online. :
  • 7Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2191Bezoekers vorige week:
  • 376068Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: