Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

France Passion gids 2022 is nu te bestellen

Met meer dan 2.100 gratis overnachtingsplaatsen voor campers in Frankrijk.

Om daar gratis te mogen overnachten, moet je wel lid zijn van France Passion, dit kost dertig euro per jaar. Voor dat geld krijg je ook de gids thuis gestuurd. Een beproefd concept, waar duizenden camperaars aan meedoen.

Gratis overnachtingsplaatsen voor camperaars

Om gratis te overnachten moet er geen tegenprestatie zijn, maar u meld zich netjes aan bij aankomst, en als u  vertrekt gaat u even gedag zeggen. Maar de eigenaren stellen het wel op prijs als u bij hun iets komt eten of iets van hun producten koopt.

Maar dat is altijd geheel vrijblijvend, je wordt tot niets verplicht.

Het lidmaatschap van France Passion is voor 1 jaar. En als je eenmaal lid bent van France Passion dan krijg je de meertalige gids met alle deelnemende boeren, een lidmaatschapsbewijs en een vignet voor op je camper. Ook kun je gebruik maken van de bijbehorende app. In die gids en app staat bij iedere deelnemer of er voorzieningen zijn, en welke dat zijn. Het nieuwe lidmaatschapsjaar is net begonnen. Als je lid van France Passion wilt worden, kan je dus nu al de France Passion gids 2022 inclusief lidmaatschapsbewijs en vignet bestellen. Dat kost samen € 30 per jaar.

Dit seizoen loopt het lidmaatschap van 1 maart 2022 tot en met Pasen 2023 (9 april 2023). Het lidmaatschap van France Passion wordt niet automatisch verlengd. Je krijgt wel automatisch bericht of je je lidmaatschap wilt verlengen.

 

Weergaven: 225

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 3Bezoekers online. :
  • 283Bezoekers vandaag:
  • 336Bezoekers gisteren:
  • 2566Bezoekers vorige week:
  • 377754Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: