Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


Locaties zoeken doe je met:
 

France Passion gids 2022 is nu te bestellen

Met meer dan 2.100 gratis overnachtingsplaatsen voor campers in Frankrijk.

Om daar gratis te mogen overnachten, moet je wel lid zijn van France Passion, dit kost dertig euro per jaar. Voor dat geld krijg je ook de gids thuis gestuurd. Een beproefd concept, waar duizenden camperaars aan meedoen.

Gratis overnachtingsplaatsen voor camperaars

Om gratis te overnachten moet er geen tegenprestatie zijn, maar u meld zich netjes aan bij aankomst, en als u  vertrekt gaat u even gedag zeggen. Maar de eigenaren stellen het wel op prijs als u bij hun iets komt eten of iets van hun producten koopt.

Maar dat is altijd geheel vrijblijvend, je wordt tot niets verplicht.

Het lidmaatschap van France Passion is voor 1 jaar. En als je eenmaal lid bent van France Passion dan krijg je de meertalige gids met alle deelnemende boeren, een lidmaatschapsbewijs en een vignet voor op je camper. Ook kun je gebruik maken van de bijbehorende app. In die gids en app staat bij iedere deelnemer of er voorzieningen zijn, en welke dat zijn. Het nieuwe lidmaatschapsjaar is net begonnen. Als je lid van France Passion wilt worden, kan je dus nu al de France Passion gids 2022 inclusief lidmaatschapsbewijs en vignet bestellen. Dat kost samen € 30 per jaar.

Dit seizoen loopt het lidmaatschap van 1 maart 2022 tot en met Pasen 2023 (9 april 2023). Het lidmaatschap van France Passion wordt niet automatisch verlengd. Je krijgt wel automatisch bericht of je je lidmaatschap wilt verlengen.

 

Hits: 202

Related Posts

Advertenties

ACT
motorhome-depot
M-sat
D_EN_B-1
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
logo-Dekker
ACT Glerum
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
Boom

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 0Bezoekers online. :
  • 44Bezoekers vandaag.:
  • 550Bezoekers gisteren:
  • 2814Bezoekers vorige week.:
  • 13431Bezoekers per maand.:
  • 1414874Totaal aantal bezoekers.:
error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller