Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


Locaties zoeken doe je met:
 

Den Driesch in Valkenburg weer open

Camperplaats Den Driesch in Valkenburg gaat na een korte sluiting weer open. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving van de uitbaters kunnen camperaars er vanaf 25 november weer terecht. Wel heeft de locatie een nieuwe eigenaar: de Oostappengroep, exploitant van vakantieparken.

Sinds begin oktober meldde de website van de camperplaats een tijdelijke sluiting tot april 2022 ‘in verband met een overname’. Die heeft inmiddels plaatsgevonden. Peter Gillis – de eigenaar van de Oostappengroep – maakte dat eind oktober zelf wereldkundig via social media met de post

“Hatseflats!! Ik ben erg blij om dit vandaag met jullie te mogen delen… Ik heb namelijk zojuist Camping Den Driesch in Valkenburg overgenomen. Een mooie parel die ik al langer op het oog had. Vanaf nu gaat de camping verder onder de naam Stadsresort Valkenburg en vanaf 8 april 2022 gaat het resort open voor gasten.”

Gillis was van plan de camping en camperplaats helemaal op te heffen en er 150 zogenaamde luxe chalets neer te zetten. De metamorfose zou deze winter moeten plaatsvinden. Naar nu blijkt, is dat niet haalbaar op zo’n korte termijn, onder meer in verband met vergunningen. En Gillis komt terug op zijn plannen, vertelt woordvoerder Gerben Weening namens Oostappen. “De camping en camperplaats blijven voorlopig bestaan. Dit is zo’n mooie plek, ideaal voor camperaars die Valkenburg willen bezoeken, die mag niet zomaar verloren gaan,” aldus Weening. En ook de naam Den Driesch blijft voorlopig gehandhaafd, verzekert hij.

Wel geeft de woordvoerder aan dat een deel van het terrein in de loop van 2022 zal worden bebouwd met chalets. Daardoor neemt het aantal camperplekken op den duur af.

Hits: 141

Related Posts

Advertenties

ACT
motorhome-depot
M-sat
D_EN_B-1
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
logo-Dekker
ACT Glerum
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
Boom

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 0Bezoekers online. :
  • 37Bezoekers vandaag.:
  • 550Bezoekers gisteren:
  • 2807Bezoekers vorige week.:
  • 13424Bezoekers per maand.:
  • 1414867Totaal aantal bezoekers.:
error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller