Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Dé lichtgewicht dubbelgroene gasfles!

Al sinds 2002 is Benegas Light de nummer 1 kunststof gasfles die zeer populair is bij kampeerders en BBQ-liefhebbers.

Benegas Light is dé groene, veilige lichtgewicht gasfles, geschikt voor zeer veel toepassingen. Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping. Extra lange zomeravonden op het terras dankzij jouw terrasverwarmer. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde groene gasfles!

Duurzaam

Middels CO2-compensatie is het gas in deze gasfles groen. Dit maakt de gasfles dubbelgroen! Door voor Benegas Light te kiezen, ben je dus ook nog duurzaam bezig!

Dé camping gasfles

De ideale lichtgewicht gasfles voor kampeerders.

Ten opzichte van stalen flessen, is een Benegas Light tot maar liefst 10 kilogram lichter.  Door deze gewichtsbesparing kan je gemakkelijk een extra gasfles óf een extra koffer meenemen!

Bovendien kan je altijd zien hoeveel gas er nog in de fles zit, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast laat deze gasfles geen roestplekken achter in je disselbak, doordat de fles van kunststof is. Dat is wel zo fijn!

Ruim verkrijgbaar

Na aanschaf kun je bij meer dan 1.000 verkooppunten je lege fles omruilen voor een volle; ook als je van maat wilt wisselen is dat geen enkel probleem! Er is altijd een verkooppunt in de buurt, met de handige Flessenzoeker zie je makkelijk waar je de fles kunt inwisselen.

Statiegeldsysteem

Voor Benegas Light wordt een statiegeldsysteem gehanteerd. Dit betekent dat je onze fles in bruikleen krijgt. Benegas draagt de zorg en kosten voor keuring en vervanging. Als de fles leeg is, ruil je hem weer om voor een volle en betaal je alleen de vulling.

Onze fles niet meer nodig? Dan krijg je het volledige statiegeldbedrag terug.
Hoe werkt dat precies?

  • Bij aanschaf ontvang je een unieke statiegeldcode.
  • Meld je fles direct na aankoop met de code aan via het statiegeldformulier, vervolgens ontvang je per e-mail het statiegeldbewijs.
  • Statiegeldbewijs kwijt, maar de fles wel geregistreerd? Neem contact met ons op en we doen ons best je een nieuw statiegeldbewijs te sturen.
  • Op dat statiegeldbewijs komt een stempel van het verkooppunt dat de fles inneemt met dagtekening en handtekening.
  • Vergeet niet te checken of het een officieel Benegas Light verkooppunt is; deze staan op de Flessenzoeker.
  • Stuur het statiegeldbewijs per mail op naar: info@benegas.com of per post naar: Benegas B.V., Postbus 34, 3880 AA Putten
  • Je ontvangt binnen 2 weken het statiegeld op het bankrekening dat je hebt ingevuld op het statiegeldbewijs.

Statiegeld is kosteloos gebruik

Voor de gebruiksvoordelen van de Benegas Light betaal je uiteraard niets. De fles ontvang je in bruikleen; bij aanschaf wordt eenmalig een statiegeldbedrag van € 55,00 afgerekend. Op het verkooppunt ontvang je een leaflet met unieke aanmeldcode waarmee de fles digitaal wordt aangemeld. Door middel van deze aanmelding krijg je op een snelle, makkelijke en veilige manier het statiegeldbewijs. Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van Benegas Light ontvang je dit bedrag retour. Hiervoor moet je wel beschikken over het statiegeldbewijs. Ben je deze kwijt, maar heb je de gasfles wel geregistreerd? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@benegas.com of bel naar: 0341-723350.

Tussentijds kan een lege fles zonder extra kosten worden omgewisseld voor een volle fles of een andere flesmaat. Hierbij betaal je alleen voor de vulling. Benegas zorgt voor de keuring en vervanging; je hebt dus geen kosten en zorgen om het onderhoud. Benegas zorgt altijd voor een goedgekeurde en veilig afgevulde fles.

Weergaven: 3038

Related Posts

error: