Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

De leukste cadeautips voor de camperaar!

De gezellige wintermaanden komen er weer aan, wat betekent dat we weer volop bezig zijn met het bedenken wat je dat ene familielid, vriend(in) of misschien jezelf wel cadeau wilt geven met Sinterklaas of Kerst! Mocht je er nog niet helemaal uit zijn? Wij helpen je een handje op weg. Lees snel verder voor enkele cadeautips die perfect zijn voor elke camperaar!

De beste camperplaatsen in Europa!

Ga jij in 2023 goed voorbereid op pad met de camper? Wél met de Facile-en-Route campergidsen op zak! Deze campergids wordt los aangeboden én als pakket. In de complete set staat informatie over ruim 10.000 geselecteerde camperplaatsen verspreid over 14 Europese landen! Daarnaast ontvang je een gratis jaarlicentie voor de Camperstop-App. Hiermee beschik je over informatie van ruim 12.500 camperplaatsen verspreid over 30 Europese landen! Je zit nooit meer verlegen om een camperplaats, want met deze gidsen zie je in één oogopslag wat een camperplaats te bieden heeft. De Facile-en-Route campergids, als complete set of als los deel, is het ideale cadeau voor iedere camperaar!

– De Facile-en-Route campergidsen zijn al tientallen jaren geliefd bij de Europese camperaar!

Wat eten we vanavond?

Tsja, wat kook je dan tijdens je camperreis? Daar heeft het Caravanity – Camping Kookboek wel een antwoord op! Maak van iedere campingmaaltijd een feestje met dit kookboek, wat bomvol staat met lekkere, eenvoudige recepten die te maken zijn op een of twee pitjes. Super handig om bij je camper te bereiden dus! Naast heerlijke recepten staan er ook handige tips in het boek. Haute cuisine op wielen!

Voor nog meer voor- en napret!

Er is niks zo fijn als na je camperreis nog eens goed nagenieten van de gemaakte herinneringen en beleefde avonturen. Dit kan voortaan extra makkelijk met het Camper Reisdagboek! In dit handige dagboek kun je van alles noteren. Zo is er plek voor je mooiste herinneringen en verhalen, maar kun je ook praktische informatie noteren. Denk aan; gereden kilometers, uitgaven of je vakantieplanning! Het reisdagboek bevat allerhande praktische zaken zoals checklists, overzichten en zelfs kaarten. Voor iedereen die houdt van camperen, lijstjes en schrijven is dit reisdagboek een schot in de roos!

– In dit reisdagboek schrijf jij je mooiste verhalen op!

Inspiratie voor onderweg

De Camperstops Onderweg gidsen zijn perfect om mee te nemen op reis! Bekijk eens de Camperstops Onderweg – Comfortabel op Reis, de perfecte reisgenoot voor je reis door Europa! In deze compacte en praktische gids staan wel 1.500 camperplaatsen, met sanitaire voorzieningen, verdeeld over 7 landen. Daarnaast zul je in de gids ook foto’s, tarieven, openingstijden en informatie m.b.t. de omgeving vinden. In deze gids staat alles wat je nodig hebt om comfortabel op reis te gaan!

Houd je van camperen aan het water? Dan is de campergids Camperstops Onderweg -Overnachten aan het water  misschien meer iets voor jou. Net als het voorgaande product, is deze campergids lekker compact. Toch zul je in deze campergids informatie vinden over wel 200 verschillende camperplaatsen, in Nederland, België én Frankrijk! Van grote camperparken aan zee tot eenvoudige camperplaatsen aan een kabbelend beekje, deze handzame gids is perfect voor de camperaar die houdt van het water!

– De Camperstops Onderweg campergidsen staan bomvol nuttige informatie!

Routes door heel Europa

Van plan om in 2023 Europa te ontdekken met de camper? In het ANWB Camperboek Europa vind je de beste camperroutes in Europa! Had je eigenlijk je oog meer gericht op een specifiek land? Geen zorgen, de ANWB heeft nog allerlei andere routegidsen! Denk bijvoorbeeld aan het ANWB Camperboek Italië, of misschien wil je wel naar Noorwegen of Spanje. Elke routegids bevat handige informatie over de camperroutes, gedetailleerde kaarten en handige tips over bezienswaardigheden en overnachten op de camperroute!

Ook Michelin biedt hele mooie gidsen aan die je kan gebruiken tijdens een reis door Europa. De Michelin – Met de Camper door Europa routegids bevat wel 75 uitgestippelde camperroutes verspreid over het gehele continent! Daarnaast is er voor de Frankrijk-liefhebbers nog een speciale editie. In Michelin – Met de Camper door Frankrijk staan wel 101 prachtige routes door dit mooie land. Trek er op uit en ontdek Europa met behulp van deze handige routegidsen!

 

Weergaven: 111

Related Posts

error: