Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camperplaats Willemsoord Den Helder 2023

Camperplaats WillemsoordDen Helder – Noord holland

Twee nachten gestaan, veel gefietst en gewandeld. We wilden nog naar Texel met de fiets maar het weer liet dat niet toe.

   

Grenzend aan de jachthaven kunt u gebruik maken van de camperplaatsen. Hier treft u een aantal ingerichte camperplaatsen waar u uw camper kunt neer zetten en genieten van een verblijf op deze unieke locatie.

Bij de waterstortplaats kunt u uw afvalwater (grijs water) lozen, uw chemisch toilet legen (binnen) en schoon water innemen. Sinds april 2015 zijn er ook stroompalen. U kunt hier gebruik van maken door middel van een muntje die u bij het havenkantoor kunt kopen. 1 muntje is € 1,- voor 2kwh. Bovendien kunt u gebruik maken van alle voorzieningen die horen bij de jachthaven.

U kunt maximaal 2 nachten gebruik maken van de camperstaanpaatsen. Het tarief bedraagt € 15,00 per nacht inclusief toeristenbelasting voor 2 personen, het lozen van afvalwater en legen van het chemisch toilet. Ook het gebruik van wifi, douches, toilet en babyverzorgingsruimte zijn inbegrepen. Voor het gebruik van de wasserette dient u een sepkey te kopen. Deze is verkrijgbaar bij het havenkantoor gebouw 41. In het seizoen dagelijks geopend vanaf 8.30 uur of bij afwezigheid i.v.m. werkzaamheden te bereiken op 06-54928547.

Voor uw verblijf kunt u afrekenen in het havenkantoor.Dit is het gebouw aangrenzend bij de camperstaanplaatsen, gebouw 41. Buiten de openingstijden om wordt het campergeld geïnd door de havenmeester die ‘s avonds bij u langs komt.

Raymond en Cindy Prikken
Willemsoord 41
1781 AS Den Helder
06-54928547
info@jachtwerfwillemsoord.nl

Weergaven: 59

Related Posts

error: