Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Steenbergen | Jachthaven Steenbergen

Hier gestaan van 31-05 t/m 01-06-2024

Er zijn 5 plaatsen aan de rand van een AH-parkeerplaats, direct aan de jachthaven. Als je niet gevoelig bent voor lawaai, dan is dit een ideale plek. Dat stoorde ons niet. Het was stil ‘s nachts. De havenmeester is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Voor €19,00 krijg je perfect sanitair en elektriciteit. De centrale ligging op een prachtige plek met leuke winkels is perfect.

Adres

Camperplaats Steenbergen
Havenpad 1
4561 TN Steenbergen
+31651242631

51° 35′ 14″ N | 4° 18′ 50″ E
51.5873 | 4.31378

info@jachthavensteenbergen.nl
Site code campercontact: 52139


Ons Steenbergen. Stad met een verhaal.

Ons Steenbergen. De plek waar we elkaar ontmoeten. Waar we boodschappen doen en waar we shoppen. Waar we ontspannen en waar we feesten. Al eeuwenlang bruist ons stadshart van het leven. Als het kon praten, raakte het nooit uitverteld. Ons Steenbergen is een stad met een verhaal. Dat verhaal gaan we delen. Samen met u. Want Steenbergen is van Ons allemaal.

Aantrekkelijk

Stadshart Steenbergen bestaat uit een uitgebreid aantal prachtige winkels, horecagelegenheden en meer.

Steenbergen-Centrum omvat de bebouwing binnen de oude vesting van Steenbergen, de haven en de strook bebouwing tussen de Krommeweg en de Nassaulaan. De wijk grenst aan alle overige Steenbergse wijken, te weten Steenbergen-Zuid-Noord en Welberg.

Met bijna 3500 inwoners is Steenbergen-Centrum de op twee-na grootste wijk naar aantal inwoners. Binnen de wijk bestaan verschillende buurten, zoals de Nieuwstad, de Oranjewal, het Drievierde en het Havenkwartier.

In het centrum bevinden zich onder meer de Sint-Gummaruskerk, de Witte Kerk en het Oude Stadhuis tezamen met belangrijke straten als de KaaistraatBlauwstraatVisserstraat, de Kromme Elleboog en de Markt.

Weergaven: 12

Related Posts

error: