Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camper en Caravan Salon in de Messe in Düsseldorf

De beurs Caravan Salon in de Messe in Düsseldorf is dit jaar groter dan ooit. Hij vindt plaats van 26 augustus tot en met 4 september.

De grootste beurs ter wereld op het gebied van camper, caravans en kampeerspullen is dit jaar met drie hallen uitgebreid tot zestien. Op een totaaloppervlak van 250 duizend vierkante meter tonen meer dan zeshonderd exposanten hun producten. Volgens de beursorganisatie is vrijwel het gehele merkenspectrum vertegenwoordigd, zodat bezoekers de producten goed kunnen vergelijken. 

Overnachten op beursterrein

Het is naar verwachting na twee edities weer de eerste keer dat de beurs niet onder druk staat van beperkingen vanwege corona. In 2020 werd de beurs een week uitgesteld, omdat coronaregels op 1 september afliepen. De beurs trok toen 107 duizend bezoekers, aanzienlijk minder dan in het recordjaar 2019, toen er 268 duizend mensen kwamen. In 2021 ontbraken alle merken uit de Hymer Group en was ook de NKC niet op de beurs vertegenwoordigd. Met 185 duizend zat het bezoekersaantal wel weer in de lift.

Net als voorgaande jaren is het mogelijk om op een tijdelijke camperplaats op het beursterrein te overnachten, zonder voorzieningen. Er is ruimte voor 3.500 campers en caravans.

Weergaven: 111

Related Posts

error: